Hermelínová nátierka

Hermelínová nátierka
Doba prípravy: 20 minút
Doba varenia: 40 minút
Porcie: 4

Tento nátierka je veľmi jednoduchá a dobrá.

Ingrediencie, alebo čo potrebujete

50 g tavený syr
100 g mäkká saláma
100 g cibuľa
2 ks vajcia natvrdo
50 g majonéza
1 ks hermelín
soľ
mletý korenie

Postup varenia podľa receptu

Vajcia uvarené natvrdo, cibuľu, salám a hermelín nakrájame na drobno. Pridáme mäkký syr, majonézu, osolíme a okoreníme. Všetko dobre premiešame.

Hermelínovú pomazánku podávame s čerstvým pečivom.

Čo ste ešte nevedeli o recepte Hermelínová nátierka

Hermelínová pomazánka je lahodná slovenská špecialita, ktorá vyniká svojou jemnou syrovou chuťou. Hlavnou zložkou je hermelín, čo je chuťovo bohatý syr, ktorý sa často mieša s majonézou, cesnakom a bylinkami. Táto pomazánka je ideálna ako dip k pečivu, alebo ako súčasť obložených chlebíčkov na rôznych oslavách a večierkoch. Hermelínová pomazánka nielenže poteší chuťové poháriky, ale aj pridá na pestrosti každého podávaného stola.

Páči sa vám recept? Dajte mu 5 hviezd!

Aktuálne hodnotenie receptu 4.2/5 (23 hlasujúcich)

avatar autora Tomáš Rohlena
Tomáš Rohlena je všestranná osobnosť s bohatým rozhľadom. Je veľkým fanúšikom jedla a občasného varenia. Zaujímajú ho aj gurmánske zážitky v reštauráciách. Každú nedeľu sa jeho rodina teší na jeho pravidelný obed, ktorý im pripraví.
ikona sociálnej siete ikona sociálnej siete

Kde je recept zaradený?

Kategórie: Nátierka
Štítky: Česká kuchyňa, nátierka

Komentáre

Pridajte prvý komentár k receptu Hermelínová nátierka.

Pridať komentár