Hermelínová nátierka
![Hermelínová nátierka](/i/sk/hermelinova-natierka.jpg)
Tento nátierka je veľmi jednoduchá a dobrá.
Ingrediencie, alebo čo potrebujete
50 g tavený syr
100 g mäkká saláma
100 g cibuľa
2 ks vajcia natvrdo
50 g majonéza
1 ks hermelín
soľ
mletý korenie
Postup varenia podľa receptu
Vajcia uvarené natvrdo, cibuľu, salám a hermelín nakrájame na drobno. Pridáme mäkký syr, majonézu, osolíme a okoreníme. Všetko dobre premiešame.
Hermelínovú pomazánku podávame s čerstvým pečivom.
Čo ste ešte nevedeli o recepte Hermelínová nátierka
Hermelínová pomazánka je lahodná slovenská špecialita, ktorá vyniká svojou jemnou syrovou chuťou. Hlavnou zložkou je hermelín, čo je chuťovo bohatý syr, ktorý sa často mieša s majonézou, cesnakom a bylinkami. Táto pomazánka je ideálna ako dip k pečivu, alebo ako súčasť obložených chlebíčkov na rôznych oslavách a večierkoch. Hermelínová pomazánka nielenže poteší chuťové poháriky, ale aj pridá na pestrosti každého podávaného stola.