Kvasnicová nátierka

Kvasnicová nátierka, ktorá má skvelú chuť a ešte veľa vitamínov.
Ingrediencie, alebo čo potrebujete
4 kocky kvasnice
3 - 4 ks vajcia
2 ks cibuľa
2 lyžice maslo
mletý čierny korenie
soľ
Postup varenia podľa receptu
Olúpeme cibuľu a nadrobno nakrájame. Kvasnice rozdrobníme na menšie kúsky.
Rozohrievame maslo a orestujeme cibuľu. Pridáme kvasnice a necháme ich rozpustiť. Vmiešame vajcia, osolíme a okoreníme. Všetko premiešame a odstránime z ohňa, aby pomazánka nebola suchá.
Kvasnicovú pomazánku podávame s čerstvým chlebom.
Čo ste ešte nevedeli o recepte Kvasnicová nátierka
Kvasnicová nátierka je tradičné české jedlo, ktoré sa pripravuje z kvasníc, masla a rôznych korenín. Táto výživná nátierka je obľúbená ako na raňajky, tak na desiatu. Obsahuje vysoký podiel bielkovín a vitamínov, čo ju robí ideálnou voľbou pre zdravú stravu. Nátierka sa často podáva na čerstvom chlebe alebo žemli a môže byť doplnená napríklad cibuľou alebo pažítkou na zvýraznenie chuti. Jej jedinečná, jemne slaná chuť si získava srdcia mnohých milovníkov českej kuchyne.