Tvarohová pikantná nátierka

Tvarohová pikantná nátierka
Doba prípravy: 20 minút
Doba varenia: 40 minút
Porcie: 4

Jednoduchá a rýchla pomazánka.

Ingrediencie, alebo čo potrebujete

1 čajová lyžička kari korenie
1 polievková lyžica horčica
1/2 čajovej lyžičky mletá pálivá paprika
2 polievkové lyžice olivový olej
1 ks cibuľa
200 g mäkký tvaroh
2 polievkové lyžice kečup
soľ

Postup varenia podľa receptu

Očistenú a nakrájanú cibuľu dáme do misy. K tomu pridáme všetky ingrediencie a túto pomazánku dobre vyšľaháme.

Takto spracovanú pomazánku mažeme na akékoľvek pečivo, najlepšie čerstvé a celozrnné.

Odporúčame pomazánku doplniť čerstvou zeleninou, ako je napr. pažítka.

Čo ste ešte nevedeli o recepte Tvarohová pikantná nátierka

Zeleninová pikantná pomazánka je lahodný a výživný pokrm, ideálny pre rôzne príležitosti. Kombinácia jemného tvarohu s pikantnými ingredienciami, ako sú papriky, cesnak a bylinky, dodáva tomuto pokrmu jedinečnú chuť. Je skvelá ako občerstvenie na chlebe alebo ako dip k zelenine. Príprava je rýchla a jednoduchá, takže si ju môžete vychutnať kedykoľvek. Táto pomazánka je nielen chutná, ale aj zdravá, pretože tvaroh je bohatý na bielkoviny a živiny. Oslňte svojich hostí týmto lahodným a pikantným zážitkom!

Páči sa vám recept? Dajte mu 5 hviezd!

Aktuálne hodnotenie receptu 4.5/5 (23 hlasujúcich)

avatar autora Tomáš Rohlena
Tomáš Rohlena je všestranná osobnosť s bohatým rozhľadom. Je veľkým fanúšikom jedla a občasného varenia. Zaujímajú ho aj gurmánske zážitky v reštauráciách. Každú nedeľu sa jeho rodina teší na jeho pravidelný obed, ktorý im pripraví.
ikona sociálnej siete ikona sociálnej siete

Kde je recept zaradený?

Kategórie: Český, Chute, Dobroty, Nátierka, Predjedlo
Štítky: Česká kuchyňa, nátierka, vegetariánsky recept

Komentáre

Pridajte prvý komentár k receptu Tvarohová pikantná nátierka.

Pridať komentár