Skořicová poleva
![Skořicová poleva](/i/sk/skoricova-poleva.jpg)
Poleva, ktorá dodá vášmu vianočnému cukrovi korenistú chuť.
Ingrediencie, alebo čo potrebujete
poleva 1/2 lyžičky mletá škorica
1 ks bielok
100 g cukor prášok
Postup varenia podľa receptu
Preosejeme si práškový cukor, ku ktorému pridáme olej, bielok a miešame dohladka.
Do toho potom vmiešame škoricu.
Túto polevu musíme čo najrýchlejšie spracovať, pretože extrémne rýchlo tuhne.
Čo ste ešte nevedeli o recepte Skořicová poleva
Škoricová poleva je lahodný a aromatický doplnok, ktorý skvele oživí rôzne dezerty a pečivo. Je vyrobená z cukru, masla a mletej škorice, čo jej dodáva charakteristickú hnedú farbu a voňavú chuť. Často sa používa na záviny, koláče alebo akékoľvek pečené dobroty, kde vďaka nej získajú úžasný škoricový nádych. Škoricová poleva sa nielenže skvele hodí na sladkosti, ale aj vytvára príjemnú textúru a lesk, ktorý láka oči a vyvoláva chuť na ďalšiu porciu.