Rybičková nátierka
![Rybičková nátierka](/i/sk/rybickova-natierka.jpg)
Uvaríme si vajcia natvrdo a po vychladnutí ich olúpeme a nadrobno nakrájame. Olúpanú cibuľu najemno nakrájame.
Ingrediencie, alebo čo potrebujete
1 konzerva sardinky v oleji
2 ks vajcia
1/2 kocky maslo
1 - 2 lyžice horčica
1 ks cibuľa
3 ks tavený syr
podľa chuti mletá sladká paprika
mletý čierny korenie
soľ
Postup varenia podľa receptu
Do misy dáme sardinky, tavený syr a zmäknuté maslo a vymiešame ich spolu dohladka.
Všetko zmiešame dokopy, pridáme horčicu a dochutíme podľa chuti.
Čo ste ešte nevedeli o recepte Rybičková nátierka
Rybacia pomazánka je obľúbený pokrm slovenskej kuchyne, ktorý poteší milovníkov rybacích špecialít. Hlavnými ingredienciami sú zvyčajne jemne mletý rybí filet (napríklad z sardín), maslo alebo tvaroh a rôzne koreniny na dochutenie. Pomazánka je skvelá ako predkrm alebo desiata na chlebe, pečive či krekroch. Jej osviežujúca chuť a jednoduchá príprava ju robia ideálnou pre rodinné oslavy, pikniky alebo rýchle občerstvenie. Okrem tradičných variantov ju možno obohatiť o cibuľu, cesnak alebo bylinky pre intenzívnejší zážitok.