Rybia nátierka

Rybia nátierka
Doba prípravy: 20 minút
Doba varenia: 40 minút
Porcie: 4

Vynikajúca rybia pomazánka.

Ingrediencie, alebo čo potrebujete

1 konzerva sardinky vo vlastnej šťave
1 ks menšia cibuľa
1 lyžica pomazánkové maslo
1 lyžica horčica
1 lyžica citrónová šťava
1 lyžica maslo

Postup varenia podľa receptu

Rybičky rozmačkáme, pridáme nadrobno nakrájanú cibuľu a premiešame. Pridáme horčicu, citrónovú šťavu, maslo a pomazánkové maslo. Pomazánku dobre premiešame.

Rybia pomazánka výborne chutí na celozrnných pečivách posypaných jarou cibuľkou.

Čo ste ešte nevedeli o recepte Rybia nátierka

Rybacia nátierka je obľúbeným pokrmom, ktorý sa často podáva na chlebe alebo ako súčasť chlebíčkov. Je pripravená z údenej ryby, obvykle pstruha alebo makrely, zmiešanej s majonézou, cibuľou a korením. Táto nátierka je chutná, rýchlo pripravená a veľmi výživná. Skvele sa hodí na rodinné oslavy, pikniky alebo ako desiata. Jej variácie môžu zahŕňať pridanie byliniek alebo za studena pečenej zeleniny. Rybacia nátierka tak prináša nielen skvelú chuť, ale aj bohatstvo živín v každom súste.

Páči sa vám recept? Dajte mu 5 hviezd!

Aktuálne hodnotenie receptu 4.1/5 (23 hlasujúcich)

avatar autora Tomáš Rohlena
Tomáš Rohlena je všestranná osobnosť s bohatým rozhľadom. Je veľkým fanúšikom jedla a občasného varenia. Zaujímajú ho aj gurmánske zážitky v reštauráciách. Každú nedeľu sa jeho rodina teší na jeho pravidelný obed, ktorý im pripraví.
ikona sociálnej siete ikona sociálnej siete

Kde je recept zaradený?

Kategórie: Nátierka
Štítky: Česká kuchyňa, nátierka

Komentáre

Pridajte prvý komentár k receptu Rybia nátierka.

Pridať komentár