Pomazánka z kuracieho mäsa

Pomazánka z kuracieho mäsa
Doba prípravy: 20 minút
Doba varenia: 40 minút
Porcie: 4

Do misy si dáme tavený syr, nameleme kuracie mäso, natvrdo uvarené nastrúhané vajce, maslo, horčicu a soľ. Všetko dobre premiešame.

Ingrediencie, alebo čo potrebujete

pečené kuracie mäso
1 ks tavený syr
1 lyžica rastlinné maslo
2 čajové lyžičky plnotučná horčica
1 ks vajce natvrdo
3 štipky soľ

Postup varenia podľa receptu

Koľko použijete množstvo konkrétnych surovín je na vás, každému podľa chuti.

Nátierku podávame s čerstvým pečivom a zdobíme syrom a zeleninou.

Čo ste ešte nevedeli o recepte Pomazánka z kuracieho mäsa

Pomazánka z kuracieho mäsa je lahodný a výživný pokrm, ktorý sa skvele hodí na chlieb alebo ako dip k zelenine. Je vyrobená z jemne nasekaného kuracieho mäsa, ktoré sa mieša s majonézou, jogurtom a aromatickým korením, čo jej dodáva lahodnú chuť. Tento pokrm je ideálny na desiatu, občerstvenie pre návštevy alebo ako súčasť slávnostného stolovania. Jednoduchá príprava a variabilita ingrediencií z nej robí obľúbenú voľbu pre všetkých, ktorí hľadajú rýchle a chutné jedlo.

Páči sa vám recept? Dajte mu 5 hviezd!

Aktuálne hodnotenie receptu 4.4/5 (23 hlasujúcich)

avatar autora Tomáš Rohlena
Tomáš Rohlena je všestranná osobnosť s bohatým rozhľadom. Je veľkým fanúšikom jedla a občasného varenia. Zaujímajú ho aj gurmánske zážitky v reštauráciách. Každú nedeľu sa jeho rodina teší na jeho pravidelný obed, ktorý im pripraví.
ikona sociálnej siete ikona sociálnej siete

Kde je recept zaradený?

Kategórie: Nátierka, Vegetariánske
Štítky: Česká kuchyňa, nátierka

Komentáre

Pridajte prvý komentár k receptu Pomazánka z kuracieho mäsa.

Pridať komentár