Tvarohová nátierka s nivou a cibuľou

Tvarohová nátierka s nivou a cibuľou
Doba prípravy: 20 minút
Doba varenia: 40 minút
Porcie: 4

Najemno si nastrúhame nivu, ošúpanú cibuľu najemno nakrájame.

Ingrediencie, alebo čo potrebujete

100g niva
50g pokrájaná cibuľa
50g rastlinný tuk
150g mäkký tvaroh
mletá sladká paprika
smetana alebo mlieko
soľ

Postup varenia podľa receptu

V miske vyšľaháme povolený rastlinný tuk, do ktorého postupne vmiešavame tvaroh, nivu, smotanu, cibuľku, mletú papriku a soľ. Všetko vymiešame v kompaktnú nátierku.

Mažeme najlepšie na čerstvú bagetku, zdobené mixom našich obľúbených zelenín,... najemno nakrájaný pór, na koliečka nakrájané paradajky, reďkovky alebo paprika.

Čo ste ešte nevedeli o recepte Tvarohová nátierka s nivou a cibuľou

Tvarohová pomazánka s nivou a cibuľou je lahodná a krémová pochúťka, ktorá očarí každého milovníka syrov. Kombinácia jemného tvarohu, výraznej nivy a chrumkavej cibule vytvára dokonalú harmóniu chutí. Táto pomazánka sa skvele hodí na čerstvý chlieb alebo knäckebrot a je ideálna ako ľahká desiata alebo pohostenie na rôznych jednoduchých oslavách. Pripravená počas chvíle, poteší nielen chuťové poháriky, ale tiež je výživná a sýta, čo ju robí ideálnou voľbou pre rýchle pohostenie.

Páči sa vám recept? Dajte mu 5 hviezd!

Aktuálne hodnotenie receptu 4.2/5 (23 hlasujúcich)

avatar autora Tomáš Rohlena
Tomáš Rohlena je všestranná osobnosť s bohatým rozhľadom. Je veľkým fanúšikom jedla a občasného varenia. Zaujímajú ho aj gurmánske zážitky v reštauráciách. Každú nedeľu sa jeho rodina teší na jeho pravidelný obed, ktorý im pripraví.
ikona sociálnej siete ikona sociálnej siete

Kde je recept zaradený?

Kategórie: Chute, Nátierka, Vegetariánske
Štítky: Česká kuchyňa, nátierka, vegetariánsky recept

Komentáre

Pridajte prvý komentár k receptu Tvarohová nátierka s nivou a cibuľou.

Pridať komentár