Bruschetta al Pomodoro po slovensky
![Bruschetta al Pomodoro po slovensky](/i/sk/bruschetta-al-pomodoro-po-slovensky.jpg)
Bruschetta al Pomodoro je vynikajúci, ľahký predkrm.
Ingrediencie, alebo čo potrebujete
bazalka
6 plátkov toastový chlieb
4 ks rajče
olivový olej
2 strúčiky cesnak
Postup varenia podľa receptu
Nakrájíme si na malé kúsky rajčiny a vložíme do misy.
Utierame cesnak a pridáme ho k rajčinám spolu s nadrobno nasekanou bazalkou. Zalejeme olivovým olejom a premiešame.
Podávame na toastových chlebíčkoch, ktoré si opečieme buď na panvici alebo v toasteri.
Čo ste ešte nevedeli o recepte Bruschetta al Pomodoro po slovensky
Bruschetta al Pomodoro je obľúbený taliansky predkrm, ktorý sa skvele hodí na letné akcie. Tento jednoduchý pokrm sa skladá z opečeného chleba, ktorý je potretý cesnakom a pokrytý zmesou nakrájaných paradajok, bazalky a olivového oleja. V slovenskej verzii môžeme pridať aj syr, ako je mozzarella alebo feta, pre zvýraznenie chuti. Bruschetta al Pomodoro je rýchle, chutné a osviežujúce jedlo, ideálne na posedenie s priateľmi alebo rodinou. Perfektná kombinácia chutí vás očarí a prinesie kúsok Talianska na váš tanier.