Grilované papriky s fetou
![Grilované papriky s fetou](/i/sk/grilovane-papriky-s-fetou.jpg)
Tieto papriky sa dajú urobiť, ako v trúbe, tak aj na vonkajšom grile.
Ingrediencie, alebo čo potrebujete
1 ks syr feta
lžic olivový olej
4 ks zelená paprika
oregano
Postup varenia podľa receptu
Papriky hore orezáme a vnútro vyčistíme a potom naplníme fetou.
Ľahko pokvapkáme olivovým olejom, pridáme oregano a dáme grilovať.
Grilujeme, kým sa na paprikách nezačnú robiť pľuzgieriky, potom ich otočíme.
Grilované papriky potom môžeme ihneď podávať, prípadne ešte ľahko pokvapkať olivovým olejom.
Čo ste ešte nevedeli o recepte Grilované papriky s fetou
Grilované papriky s fetou sú výborným pokrmom, ktorý spája jednoduchosť a nezameniteľnú chuť. Čerstvé papriky sa grilujú do zlatista, čím získavajú jemnú údenú chuť. Po grilovaní sú naplnené šťavnatou fetou, ktorá dodáva pokrmu krémovosť a slanosť. Tento pokrm je ideálny ako predkrm alebo príloha a skvele sa hodí k letnému posedenie na záhrade. Podávajte ich teplé alebo ako súčasť studenej misy s olivovým olejom a bylinkami pre dokonalý zážitok.