Grilované papriky s fetou

Grilované papriky s fetou
Doba prípravy: 20 minút
Doba varenia: 40 minút
Porcie: 4

Tieto papriky sa dajú urobiť, ako v trúbe, tak aj na vonkajšom grile.

Ingrediencie, alebo čo potrebujete

1 ks syr feta
lžic olivový olej
4 ks zelená paprika
oregano

Postup varenia podľa receptu

Papriky hore orezáme a vnútro vyčistíme a potom naplníme fetou.

Ľahko pokvapkáme olivovým olejom, pridáme oregano a dáme grilovať.

Grilujeme, kým sa na paprikách nezačnú robiť pľuzgieriky, potom ich otočíme.

Grilované papriky potom môžeme ihneď podávať, prípadne ešte ľahko pokvapkať olivovým olejom.

Čo ste ešte nevedeli o recepte Grilované papriky s fetou

Grilované papriky s fetou sú výborným pokrmom, ktorý spája jednoduchosť a nezameniteľnú chuť. Čerstvé papriky sa grilujú do zlatista, čím získavajú jemnú údenú chuť. Po grilovaní sú naplnené šťavnatou fetou, ktorá dodáva pokrmu krémovosť a slanosť. Tento pokrm je ideálny ako predkrm alebo príloha a skvele sa hodí k letnému posedenie na záhrade. Podávajte ich teplé alebo ako súčasť studenej misy s olivovým olejom a bylinkami pre dokonalý zážitok.

Páči sa vám recept? Dajte mu 5 hviezd!

Aktuálne hodnotenie receptu 4.1/5 (23 hlasujúcich)

avatar autora Tomáš Rohlena
Tomáš Rohlena je všestranná osobnosť s bohatým rozhľadom. Je veľkým fanúšikom jedla a občasného varenia. Zaujímajú ho aj gurmánske zážitky v reštauráciách. Každú nedeľu sa jeho rodina teší na jeho pravidelný obed, ktorý im pripraví.
ikona sociálnej siete ikona sociálnej siete

Kde je recept zaradený?

Kategórie: Český, Chute, Grilovanie, Predjedlo, Grécky, Vegetariánske
Štítky: predjedlo, Grécka kuchyňa, vegetariánsky recept

Komentáre

Pridajte prvý komentár k receptu Grilované papriky s fetou.

Pridať komentár