Čokoláda na mrazené torty a cukrovinky
![Čokoláda na mrazené torty a cukrovinky](/i/sk/cokolada-na-mrazene-torty-a-cukrovinky.jpg)
V troche vlažného mlieka rozmixujeme kakaový puding a kakao. V hrnci rozpustíme cukor vo vode, pridáme mlieko a kakaovú zmes. Varíme, kým nám to celé nezhustne. Potom necháme vychladnúť.
Ingrediencie, alebo čo potrebujete
1/4 l mlieko
5 dkg kakao
1/4 l voda
140g cukor prášok
1,5 lyžičky kakaový pudingový prášok
Postup varenia podľa receptu
Toto množstvo je na niekoľko použití, takže ho môžeme uskladniť v chladničke.
Používame na ozdobu rôznych tort, pohárov zmrzliny alebo o vianociach na cukrovie.
Čo ste ešte nevedeli o recepte Čokoláda na mrazené torty a cukrovinky
Čokoláda na mrazené torty a cukrovinky je ideálnym riešením pre milovníkov sladkostí. Táto špecifická čokoláda sa skvele roztápa a perfektne sa drží na povrchu tort, muffinov a rôznych cukrovinky. Vďaka svojmu hladkému a lesklému finiši dodáva dezertom profesionálny vzhľad. Mrazivý zážitok z jedla sa zvýrazní, keď kombinujete mrazené krémy či ovocie s touto lahodnou čokoládou. Je vhodná nielen pre domáce pečenie, ale aj pre kreatívnych cukrárov, ktorí chcú ohromiť svojich zákazníkov.