Karamelové Baileys
![Karamelové Baileys](/i/sk/karamelove-baileys.jpg)
Vezmeme obidve plechovky Salka a dáme ich na 2-3 hodiny variť vo vodnom kúpeli. Potom, čo ich vyberieme, necháme vychladnúť. Čím dlhšie, tým lepšie.
Ingrediencie, alebo čo potrebujete
2 konzervy salko
1 l mlieko
2 balíčky karamelový pudingový prášok
0,5 l rum
Postup varenia podľa receptu
Potom si uvaríme z pudingov a mlieka karamelový puding, ktorý po uvarení opäť necháme vychladnúť.
Z vychladnutého pudingu zložíme škraloup a v mise ho zmiešame so salkom. Priebežne vmiešavame rum a potom poriadne premixujeme. Zmes ešte prelejeme cez sitko, aby nám tam z pudingu nezostali hrudky.
Takto pripravený likér je už hotový a môžeme hneď liať.
Čo ste ešte nevedeli o recepte Karamelové Baileys
Karamelové Baileys je lahodný likér, ktorý spája krémovosť tradičného Baileys s bohatou chuťou karamelu. Tento jemný a zvodný nápoj je ideálny na vychutnanie samostatne, alebo ako prísada do rôznych koktailov a dezertov. Jeho jemná sladkosť a hladká textura dodávajú jedinečné kúzlo každému potešeniu. Karamelové Baileys sa skvele hodí aj ako teplý nápoj s kávou alebo čokoládou, čo z neho robí perfektnú voľbu pre chladné večery. Pre milovníkov sladkých lahôdok je to nezabudnuteľný zážitok!