Kedlubnový šalát s jablkami a mrkvou

Kedlubnový šalát s jablkami a mrkvou
Doba prípravy: 15 minút
Doba varenia: 40 minút
Porcie: 4

Zeleninu a jablká zbavíme šupky. Kaleráb, jablká a mrkvu nakrájame na väčšie pruhy. Jogurt ochutíme citrónovou šťavou, pridáme soľ a spolu premixujeme s…

Ingrediencie, alebo čo potrebujete

300 g kapusty
1 mrkva
2 jablká
1 biely jogurt
citrónová šťava
petržlen
soľ

Postup varenia podľa receptu

Ošúpaťe zeleninu a jablká.

Kedlubne, jablká a mrkvu nastrúhame na hrubšie prúžky.

Jogurt ochutíme citrónovou šťavou, osolíme a spojíme s ostatnými ingredienciami.

Porciujeme a servírujeme.

Čo ste ešte nevedeli o recepte Kedlubnový šalát s jablkami a mrkvou

Kelový šalát s jablkami a mrkvou je lahodný a osviežujúci pokrm, ideálny pre teplé dni. Kombinácia chrumkavého kelu, sladkých jabĺk a nastrúhanej mrkvy vytvára harmonickú chuť, ktorá poteší každého milovníka zdravého stravovania. Tento šalát je bohatý na vitamíny a vlákninu, čo ho robí nielen chutným, ale aj výživným. Môžete ho podávať ako predkrm alebo ako prílohu k hlavnému chodu. Navyše je rýchly na prípravu a môžete si ho prispôsobiť podľa vlastných chutí.

Páči sa vám recept? Dajte mu 5 hviezd!

Aktuálne hodnotenie receptu 4.4/5 (27 hlasujúcich)

avatar autora Tomáš Rohlena
Tomáš Rohlena je všestranná osobnosť s bohatým rozhľadom. Je veľkým fanúšikom jedla a občasného varenia. Zaujímajú ho aj gurmánske zážitky v reštauráciách. Každú nedeľu sa jeho rodina teší na jeho pravidelný obed, ktorý im pripraví.
ikona sociálnej siete ikona sociálnej siete

Kde je recept zaradený?

Kategórie: Šalát
Tag: Zelenina, ľahké, rýchle, bežný deň, večera, ľahký, pre začiatočníkov, zeleninové, zdravé, šaláty, bylinky, vegetarianské, jablká, do 15 minút

Komentáre

Pridajte prvý komentár k receptu Kedlubnový šalát s jablkami a mrkvou.

Pridať komentár