Kedlubnový šalát s jablkami a mrkvou

Zeleninu a jablká zbavíme šupky. Kaleráb, jablká a mrkvu nakrájame na väčšie pruhy. Jogurt ochutíme citrónovou šťavou, pridáme soľ a spolu premixujeme s…
Ingrediencie, alebo čo potrebujete
300 g kapusty
1 mrkva
2 jablká
1 biely jogurt
citrónová šťava
petržlen
soľ
Postup varenia podľa receptu
Ošúpaťe zeleninu a jablká.
Kedlubne, jablká a mrkvu nastrúhame na hrubšie prúžky.
Jogurt ochutíme citrónovou šťavou, osolíme a spojíme s ostatnými ingredienciami.
Porciujeme a servírujeme.
Čo ste ešte nevedeli o recepte Kedlubnový šalát s jablkami a mrkvou
Kelový šalát s jablkami a mrkvou je lahodný a osviežujúci pokrm, ideálny pre teplé dni. Kombinácia chrumkavého kelu, sladkých jabĺk a nastrúhanej mrkvy vytvára harmonickú chuť, ktorá poteší každého milovníka zdravého stravovania. Tento šalát je bohatý na vitamíny a vlákninu, čo ho robí nielen chutným, ale aj výživným. Môžete ho podávať ako predkrm alebo ako prílohu k hlavnému chodu. Navyše je rýchly na prípravu a môžete si ho prispôsobiť podľa vlastných chutí.