Pomazánka z marinovanej uhorky

Tvaroh zmiešame s maslom, potom pridáme kečup a nastrúhané vajcia s uhorkou. Všetko dôkladne premiešame, dochutíme soľou a ľahko okyslíme citrónom podľa chuti a nakoniec...
Ingrediencie, alebo čo potrebujete
250 g mäkkého tvarohu
200 g šalátovej uhorky
50 g masla
30 g kečupu
2-3 vajcia natvrdo
citronová šťava
pažítka
soľ
Postup varenia podľa receptu
Tvaroh zmiešame s maslom, potom pridáme kečup, nastrúhané vajcia a uhorku. Všetko dôkladne premiešame, dochutíme soľou a troškou citrónu podľa chuti, a nakoniec pridáme nasekanú petržlenovú vňať. Servírujeme s bielym pečivom.
Čo ste ešte nevedeli o recepte Pomazánka z marinovanej uhorky
Pomazánka zuh šalátovej uhorky je osviežujúci a zdravý pokrm, ideálny ako ľahká desiata alebo predjedlo. Hlavnými ingredienciami sú čerstvé šalátové uhorky, ktoré sú nastrúhané alebo nakrájané na malé kúsky. Pomazánka sa často obohacuje o jemný tvaroh, jogurt, bylinky a korenie, čo jej dodáva lahodnú chuť. Je perfektná na chlebe alebo ako dip k zelenine. Tento recept je rýchly na prípravu a výborne osvieži v horúcich letných dňoch.