Salámová nátierka

Salámová nátierka
Doba prípravy: 20 minút
Doba varenia: 40 minút
Porcie: 4

Salámová nátierka je vhodná na všetky druhy chlebíčkov.

Ingrediencie, alebo čo potrebujete

10 dkg šunkový salám
2 ks vajcia natvrdo
1 ks menšia cibuľa
4 - 5 ks tavený syr
1 lyžička plnotučná horčica
1-2 lyžice majonéza

Postup varenia podľa receptu

Šunkový salám, cibuľu a vajcia uvarené natvrdo nakrájame na malé kocky.

Do misky dáme salám, cibuľu, syr, majonézu a horčicu. Dobre premiešame.

Salámovú nátierku necháme v chladničke vychladnúť a môžeme podávať.

Čo ste ešte nevedeli o recepte Salámová nátierka

Salámová nátierka je obľúbený pokrm v slovenskej kuchyni. Jej príprava je jednoduchá a rýchla, čo ju robí ideálnou voľbou pre rôzne príležitosti, ako sú rodinné oslavy alebo večerné posedenia s priateľmi. Základnými ingredienciami sú kvalitná saláma, tvaroh, majonéza a korenie podľa chuti. Nátierka sa podáva na čerstvom pečive alebo ako dip k zelenine. Jej jemná a lahodná chuť si získava srdcia mnohých gurmánov a je skvelým spestrením každého stola.

Páči sa vám recept? Dajte mu 5 hviezd!

Aktuálne hodnotenie receptu 4.4/5 (23 hlasujúcich)

avatar autora Tomáš Rohlena
Tomáš Rohlena je všestranná osobnosť s bohatým rozhľadom. Je veľkým fanúšikom jedla a občasného varenia. Zaujímajú ho aj gurmánske zážitky v reštauráciách. Každú nedeľu sa jeho rodina teší na jeho pravidelný obed, ktorý im pripraví.
ikona sociálnej siete ikona sociálnej siete

Kde je recept zaradený?

Kategórie: Nátierka
Štítky: Česká kuchyňa, nátierka

Komentáre

Pridajte prvý komentár k receptu Salámová nátierka.

Pridať komentár