Domáca jahodová zmrzlina

Už sme si zvykli na hrnkové múčniky, ale čo vyskúšať hrnkovú zmrzlinu? Pripravíme ju behom chvíľky a potom ju jednoducho zamrazíme, čím si vytvoríme lahodnú pochúťku...
Ingrediencie, alebo čo potrebujete
5 hrnčekov mrazených jahôd
1/2 hrnčeka práškového cukru
1/3 hrnčeka polotučného mlieka
250 g mascarpone
Postup varenia podľa receptu
Do mixéra dáme mascarpone, cukor a jahody, pridáme polovicu mlieka a mixujeme na nízkych otáčkach.
Doplňte zvyšok mlieka a zvýšte rýchlosť mixovania.
Ak je zmrzlina po premiešaní dostatočne hustá, môžeme ju podávať ihneď, alebo ju dáme zamraziť do mrazničky.
Čo ste ešte nevedeli o recepte Domáca jahodová zmrzlina
Domáca jahodová zmrzlina je osviežujúca pochúťka, ktorá prináša chuť leta do každého sústa. Je vyrobená z čerstvých, zrelých jahôd, ktoré kombinujeme s krémovým základom z mlieka a smotany. Stačí pár jednoduchých ingrediencií a trocha šľahania, a máte hotový dezert, ktorý si zamilujú deti aj dospelí. Bez umelých prísad a plná prírodných chutí, táto zmrzlina je ideálnou voľbou pre horúce dni. Užívajte si ju na záhradnej párty alebo ako sladkú bodku po rodinnej večeri!