Jahodové nanuky s tvarohom

Jahody, tvaroh a studený cukrový sirup rozmixujeme a potom ručne zašľaháme pudingový prášok, ktorý nie je potrebné variť. Šľaháme po dobu 3 minút, kým…
Ingrediencie, alebo čo potrebujete
300 g očistených jahôd
150 g polotučného tvarohu z vaničky
120 g cukrového sirupu - podľa potreby
20 g vanilkového pudingového prášku bez varenia Créme Olé
125 ml Ramy krémovej na šľahanie (v fľaštičke) alebo klasickej smotany na šľahanie
Postup varenia podľa receptu
Jahody, tvaroh a studený cukrový sirup spolu rozmixujeme a potom ručným šľahačom vmiešame pudingový prášok, ktorý nie je potrebné variť. Šľaháme asi 3 minúty, kým zmes nezhustne.
Z Ramy alebo tretiny smotany pripravíme šľahačku a opatrne ju zapracujeme do zmesi.
Naplníme formičky na nanuky a dôkladne ich zmrazíme. Môžeme tiež použiť cukrársky sáčok s hladkou špičkou na naplnenie.
Čo ste ešte nevedeli o recepte Jahodové nanuky s tvarohom
Jahodové nanuky s tvarohom sú osviežujúcou pochúťkou, ktorá spája sladkosť čerstvých jahôd a krémovú chuť tvarohu. Tieto nanuky sú ideálnym spôsobom, ako si užiť letné dni, a pritom dodržať zdravý životný štýl. Príprava je jednoduchá – stačí rozmixovať jahody s tvarohom, pridať trochu medu a zmes nalievať do formičiek. Po zamrazení získate lahodný dezert, ktorý poteší nielen deti, ale aj dospelých. Vyskúšajte túto zdravú alternatívu k klasickým sladkostiam!