Pudingové rezy s broskyňami a šľahačkou
![Pudingové rezy s broskyňami a šľahačkou](/i/sk/pudingove-rezy-s-broskynami-a-slahackou.jpg)
Vynikajúci zákusok k letnej káve.
Ingrediencie, alebo čo potrebujete
testo
4 ks vajcia
200 g polohrúbka múka
200 g cukor kryštál
4 lyžice horúca voda
krém
250 g maslo (Zlatá Hana)
650 ml mlieko
250 g mäkký tvaroh
2 ks vanilkový pudingový prášok
4 ks kompótované broskyne
na ozdobu
1 ks šľahačka
strúhaná čokoláda
náplň 1 ks ztužovač do šľahačky
podľa potreby múka na vysypanie
sádlo na vymazanie
Postup varenia podľa receptu
Ušľaháme vajcia s cukrom, horúcou vodou a postupne pridávame múku. Plech vymažeme tukom a vysypeme hrubou múkou. Pečieme na 200 °C 10 - 15 minút.
Medzitým z mlieka, cukru a pudingov uvaríme hustý puding. V miske vyšľaháme maslo, pridáme tvaroh, vanilkový cukor a postupne pridávame puding. Nakoniec vmiešame na kocky nakrájané broskyne.
Vytvorenou zmesou potrieme vychladnutý piškót. Navrch piškótu dáme šľahačku ušľahanú so stužovačom a posypeme strúhanou čokoládou.
Vychladené pudingové rezy s broskyňou môžeme servírovať.
Čo ste ešte nevedeli o recepte Pudingové rezy s broskyňami a šľahačkou
Pudinkové rezy s broskyňami a šľahačkou sú lahodným dezertom, ktorý poteší každého milovníka sladkostí. Tento delikátne zákusok sa skladá z jemného pudingového krému, ktorý je doplnený osviežujúcimi plátkami broskýň. Bujný a nadýchaný vršok šľahačky pridáva na vynikajúcej chuti a dokonale kontrastuje s krémovou štruktúrou pudingu. Ideálne pre letné oslavy alebo ako sladká bodka po rodinnej večeri, pudinkové rezy sú jednoduché na prípravu a ponúkajú jedinečný zážitok pre všetkých gurmánov. Užite si túto sladkú radosť s priateľmi a rodinou!