Tvarohový koláč - nepečený

Jednoduchý tvarohový koláč bez pečenia s ovocím a šľahačkou poteší nielen deti. Hlavnými ingredienciami sú piškóty, tvarohová zmes s ovocím a…
Ingrediencie, alebo čo potrebujete
1 sáčok detských piškótov
2 tvarohy
1 šľahačka
1 želatína na 1/2 l
vanilkový cukor
cukor práškový (podľa chuti)
šťava z 1 citróna
ovocná šťava (alebo sirupová alebo z ovocného prášku)
ovocie (podľa chutí a možností)
Postup varenia podľa receptu
Spojíme tvaroh s šľahačkou a ochutíme ich vanilkovým a práškovým cukrom. Ďalej pridáme citrónovú šťavu.
Do tvarohovej zmesi vložíme ovocie nakrájané na kúsky a premiešame.
Do menšej formy na tortu kladieme detské piškóty, ktoré jemne pokvapkáme ovocnou šťavou (môže byť tiež sirup alebo prášková šťava, napríklad Tang). Na piškóty nalijeme vrstvu tvarohovej zmesi s ovocím, ďalšími piškótami opäť zakryjeme a znovu ich zalijeme zmesou.
Na záver potrieme tortu želatínou zmiešanou s ovocnou šťavou a dáme ju do chladničky, aby stuhla. Po vychladnutí ju nakoniec ozdobíme šľahačkou.
Čo ste ešte nevedeli o recepte Tvarohový koláč - nepečený
Tvarohový koláč - nepečený je obľúbený dezert, ktorý poteší všetkých milovníkov sladkých lahôdok. Tento osviežujúci koláč sa skladá z jemného tvarohu, smotany a cukru, čo vytvára krémovú a ľahkú textúru. Príprava je rýchla a jednoduchá, stačí zmiešať ingrediencie a naliať ich na pripravený korpus, zvyčajne z rozdrobených sušienok. Na zvýraznenie chuti sa koláč často zdobí čerstvým ovocím alebo ovocnou omáčkou. Tento dezert je ideálny na letné oslavy a poteší ako deti, tak dospelých.