Raffaello rezy
![Raffaello rezy](/i/sk/raffaello-rezy.jpg)
Rýchly a jednoduchý múčnik.
Ingrediencie, alebo čo potrebujete
drobenie 3/4 hrnku strúhaný kokos
1/2 hrnku cukor prášok
poleva 1 kelímok šľahačka
cesto 2 hrnky polohladká múka
1/2 hrnku olej
3/4 hrnku cukor prášok
1 hrnok mlieko
1 balíček prášok do pečiva
2 ks vajcia
Postup varenia podľa receptu
Predhrejte si rúru na 170°C.
Vezmeme všetky ingrediencie na cesto, v miske zmiešame a postupne z nich vyšľaháme hladkú hmotu. Medzitým už máme pripravený hlboký plech vymastený tukom a posypaný hrubou múkou, do ktorého túto hmotu vylejeme.
Porádne si premiešame kokoss s cukrom a touto hmotou rovnomerne posypeme.
Pečieme približne 20 minút. Nutné sledovať počas pečenia, pretože kokoss nám nesmie zružovieť.
Akonáhle vyberieme z rúry, tak ho zalijeme šľahačkou a dáme odležať.
Po vychladnutí sú naše rezy pripravené na podávanie.
Čo ste ešte nevedeli o recepte Raffaello rezy
Raffaello rezy sú lahodný dezert inšpirovaný obľúbenými nepečenými cukrovinkami Raffaello. Spájajú jemný kokosový krém s nadýchaným cestom, často doplneným o kúsky mandlí. Príprava je jednoduchá a nezaberie veľa času, čo z nich robí ideálnu voľbu pre slávnostné príležitosti aj domáce mlsanie. Tieto rezy sa vyznačujú sviežou chuťou, ktoré si obľúbia nielen milovníci kokosu. Ozdobené kokosom a mandľovými plátkami, Raffaello rezy sa stávajú skutočnou pochúťkou, ktorá poteší všetky generácie.