Rýchla bábovka z Kinder čokolády

Vajcia krátko šľaháme s cukrom, kým nevznikne pena. Potom pridáme rum a smotanu a všetko dobre premiešame. Nakoniec do tejto zmesi opatrne vmiešame múku zmiešanú s práškom do pečiva.
Ingrediencie, alebo čo potrebujete
3 vajcia
2/3 hrnku kryštálového cukru
2 polievkové lyžice rumu
250 ml šľahačkovej smotany
2 hrnky hladkej múky (použila som múku Babičkina voľba tortová)
1 kypriaci prášok
100 g Kinder čokolády (8 tyčiniek)
1 sáčok bielej čokoládovej polevy
Postup varenia podľa receptu
Vajcia s cukrom šľaháme do peny, potom pridáme rum a smotanu. Nakoniec do zmesi vmiešame múku zmiešanú s práškom na pečenie. Dve tyčinky čokolády si odložíme, zvyšné šesť nakrájame na kocky a pridáme do cesta.
Bábovkovú formu potrieme maslom a posypeme hrubou múkou. Pečieme ju približne 45-50 minút pri teplote 180°C. Hotovú bábovku opatrne vyjmeme z formy a necháme vychladnúť na mriežke.
Bielu čokoládovú polevu rozpustíme vo vodnom kúpe a nalejeme ju na vychladenú bábovku, aby stekla po stranách. Dve odložené čokoládové tyčinky nakrájame na tenké plátky a ozdobíme nimi vrch bábovky. Pred servírovaním necháme polevu dôkladne stuhnúť.
Čo ste ešte nevedeli o recepte Rýchla bábovka z Kinder čokolády
Rýchla bábovka z Kinder čokolády je lahodný dezert, ktorý poteší nielen deti, ale aj dospelých. Jej príprava je jednoduchá a rýchla, a vďaka Kinder čokoláde má úžasnú krémovú chuť. S použitím základných ingrediencií, ako sú vajcia, cukor a múka, vznikne krehký a vláčny pokrm. Navyše je možné ju doplniť o orechy alebo sušené ovocie pre extra chuť. Táto bábovka sa skvele hodí na rodinné oslavy alebo ako sladké pohostenie k popoludňajšej káve.