Rýchla domáca želatína
![Rýchla domáca želatína](/i/sk/rychla-domaca-zelatina.jpg)
Blíži sa narodeninová oslava.
Ingrediencie, alebo čo potrebujete
1 ks vanilkového pudingového prášku
250 ml vody
250 ml oblúbenej ovocnej šťavy
Postup varenia podľa receptu
Máme upečený (alebo kúpený) piškótový koláč a nevieme čím ho dozdobiť. Čo ho napríklad poklásť čerstvým ovocím a prelial domácou želatínou?
Vezmeme si obľúbenú šťavu a zalijeme vodou.
Pripravíme si hrniec na mlieko a vlijeme do neho šťavu s vodou. Potom prisypeme pudingový prášok, zamiešame a varíme.
Vzniknutou želatinou zalijeme rozložené ovocie na piškótovom koláči a čakáme do stuhnutia. Môžeme ju v podstate použiť na akýkoľvek vami zvolený múčnik.
Budete príjemne prekvapení.
Lákavá dobrota všetkých poteší.
Čo ste ešte nevedeli o recepte Rýchla domáca želatína
Rýchla domáca želatina je skvelou voľbou, ak máte málo času a chcete pripraviť chutný dezert. Potrebujete len niekoľko základných ingrediencií: vodu, cukor a agar alebo želatínu. Môžete pridať obľúbené ovocie, ako sú jahody alebo broskyne, pre obohatenie chuti. Najprv ohrejte vodu, pridajte cukor a dobre premiešajte. Potom vsypte agar alebo želatínu a zamiešajte, kým sa úplne nerozpustí. Nalievajte zmes do foriem a nechajte vychladnúť. Po krátkom čase získate osviežujúci a sladký pamlsek vhodný na každú príležitosť!