Vajíčková nátierka s majonézou

Vajíčková nátierka s majonézou
Doba prípravy: 20 minút
Doba varenia: 40 minút
Porcie: 4

Výborná nátierka vhodná pre akúkoľvek príležitosť.

Ingrediencie, alebo čo potrebujete

6 ks vajcia natvrdo
1 ks kyslá uhorka
1/2 ks cibuľa
3 ks majonéza
1 lyžička plnotučná horčica
mletý čierny korenie
soľ

Postup varenia podľa receptu

Vajcia uvaríme natvrdo, olúpeme a nakrájame na kocky. Pridáme 3 vrecká majonézy, jednu polievkovú lyžicu plnotučnej horčice, na kocky nakrájanú kyslú uhorku a cibuľu. Dochutíme soľou a korením.

Vajcová nátierka s majonézou chutí najlepšie s čerstvým pečivom.

Čo ste ešte nevedeli o recepte Vajíčková nátierka s majonézou

Vajíčková nátierka s majonézou je obľúbeným pokrmom, ktorý si získava srdcia mnohých milovníkov českej kuchyne. Je ideálna ako rýchla desiata alebo kultová súčasť chlebíčkov na oslavách. Hlavnými ingredienciami sú varičené vajcia, majonéza a korenie, ktoré dohromady vytvárajú lahodnú a krémovú textúru. Nátierka sa ľahko pripravuje a možno ju obohatiť o rôzne ingrediencie, ako sú cibuľa, šunka či bylinky, pre ešte zaujímavejší chuťový zážitok. Oslníte s ňou rodinu aj priateľov!

Páči sa vám recept? Dajte mu 5 hviezd!

Aktuálne hodnotenie receptu 4.2/5 (23 hlasujúcich)

avatar autora Tomáš Rohlena
Tomáš Rohlena je všestranná osobnosť s bohatým rozhľadom. Je veľkým fanúšikom jedla a občasného varenia. Zaujímajú ho aj gurmánske zážitky v reštauráciách. Každú nedeľu sa jeho rodina teší na jeho pravidelný obed, ktorý im pripraví.
ikona sociálnej siete ikona sociálnej siete

Kde je recept zaradený?

Kategórie: Nátierka
Štítky: Česká kuchyňa, nátierka, vegetariánsky recept

Komentáre

Pridajte prvý komentár k receptu Vajíčková nátierka s majonézou.

Pridať komentár