Avokádová nátierka s tuniakom

Avokádová nátierka s tuniakom
Doba prípravy: 15 minút
Doba varenia: 40 minút
Porcie: 4

Z avokáda odstránim kôstku a dužinu vydlabem do misky. Potom avokádo rozmixujem. Pridám nasekanú cibuľu, sušené paradajky a ďalšie prísady.

Ingrediencie, alebo čo potrebujete

1 avokádo
2 vajcia
1 tuniak
pol cibule
sušené paradajky
jeden strúčik cesnaku
soľ

Postup varenia podľa receptu

Z avokáda vyberiem kôstku a dužinu vydlabanú vložím do misky. Potom avokádo rozmixujem v mixéri.

Do zmesi vložím nakrájanú cibuľu, sušené rajčiny, vajcia uvarené natvrdo, tuniaka a roztlačený cesnak.

Nakoniec pridám soľ a dôkladne všetko premiešam.

Čo ste ešte nevedeli o recepte Avokádová nátierka s tuniakom

Avokádová nátierka s tuniakom je vynikajúce a zdravé jedlo, ktoré poteší nielen milovníkov morských plodov. Avokádo dodáva krémovú štruktúru a bohaté živiny, zatiaľ čo tuniak prináša výraznú chuť a bielkoviny. Nátierku je možné ľahko pripraviť zmiešaním zrelého avokáda, konzervovaného tuniaka, citrónovej šťavy a korenia podľa chuti. Ideálne sa podáva na čerstvom chlebe alebo ako súčasť desiaty. Táto kombinácia ingrediencií je nielen chutná, ale aj výživná, čo z nej robí skvelú voľbu pre zdravý životný štýl.

Páči sa vám recept? Dajte mu 5 hviezd!

Aktuálne hodnotenie receptu 4.5/5 (27 hlasujúcich)

avatar autora Tomáš Rohlena
Tomáš Rohlena je všestranná osobnosť s bohatým rozhľadom. Je veľkým fanúšikom jedla a občasného varenia. Zaujímajú ho aj gurmánske zážitky v reštauráciách. Každú nedeľu sa jeho rodina teší na jeho pravidelný obed, ktorý im pripraví.
ikona sociálnej siete ikona sociálnej siete

Kde je recept zaradený?

Kategórie: Nátierka
Tag: občerstvenie, ľahké, rýchle, sviatočné / nedeľné, bežný deň, večera, česká, ľahký, nátierky, studená kuchyňa, rybie, avokádo

Komentáre

Pridajte prvý komentár k receptu Avokádová nátierka s tuniakom.

Pridať komentár