Brownies-čokoládový fondán

Čokoládový fondant brownies je lákavý dezert, ktorý kombinuje to najlepšie z oboch typov – jemnosť brownies a bohatú čokoládovú chuť.
Ingrediencie, alebo čo potrebujete
4 vajcia
120 g masla
150 g cukru kryštálového
50 g hladkej múky
200 g horkej čokolády (najlepšie na varenie)
Postup varenia podľa receptu
Predhrejeme rúru na 180 °C a vyložíme formu papierom na pečenie.
Pomaly zahrejeme maslo a čokoládu, potom ich necháme mierne vychladnúť, aby sme nezavarili vajíčka.
Do vychladnutej zmesi vložíme cukor a múku a následne postupne pridáme vajíčka jedno po druhom.
Umístime do predhriatej rúry a pečieme 15-25 minút. Odporúčam piecť skôr dlhšie, okolo 25 minút, aby sa jedlo dobre prepeklo. Upečenosť môžeme skontrolovať pomocou špajle.
Čo ste ešte nevedeli o recepte Brownies-čokoládový fondán
Brownies-čokoládový fondant je lahodný dezert, ktorý spája intenzívnu chuť čokolády s jemnou, hrejivou konzistenciou. Tento dezert sa vyznačuje chrumkavou vrstvou na povrchu a tekutým čokoládovým stredom, ktorý sa pri rozkrojení rozpúšťa na jazyku. Ideálny ako sladká tečka po jedle alebo na oslavy, brownies fondant je nezabudnuteľným požitkom, ktorý poteší milovníkov čokolády. Podáva sa často s vanilkovou zmrzlinou alebo šľahačkou, čo dodáva celému zážitku ďalší rozmer. Ochuťte si chvíle pohody s týmto úžasným dezertom!