Celerová pomazánka

Zelerová pomazánka je jednoduchá na prípravu, rýchla, zdravá a chutná. Budeme potrebovať zeler, mrkvu, cibuľu a nakladané uhorky. Dôkladne ju…
Ingrediencie, alebo čo potrebujete
250 g zeleru
250 g eidamu
100 g kvalitnej mäkkej salámy
2 cibule
2 mrkvy
2 sterilizované uhorky
100 g tatárskej omáčky
100 g majonézy
1 lyžica plnotučnej horčice
Postup varenia podľa receptu
Všetky suroviny nastrúhame na jemnom strúhadle, okrem cibule, ktorú nakrájame na veľmi malé kúsky.
Do zmesi pridáme majonézu a tatársku omáčku.
Okoreníme horčicou.
Skvele sa uplatní na chlebíčkoch, ale je lahodný aj len s pečivom.
Čo ste ešte nevedeli o recepte Celerová pomazánka
Čelerová nátierka je lahodná a zdravá pochúťka, ktorá sa skvele hodí na chlieb alebo krekry. Hlavnou ingredienciou je čeler, ktorý dodáva nátierke charakteristickú chuť a výživové hodnoty. Nátierka sa často pripravuje s jogurtom alebo tvarohom, čo ju robí krémovou a jemnou. Môžete do nej pridať aj bylinky, ako je petržlen alebo kôpor, pre lepšiu arómu. Čelerová nátierka je ideálna na rôzne oslavy, sviatky alebo ako zdravé občerstvenie počas dňa.