Rybia nátierka z varenej ryby

Rybu uvaríme v slanej vode s bobkovým listom a novým korením. Potom ju zbavíme kostí, pridáme jemne nakrájanú cibuľu, tavený syr a tatársku omáčku.
Ingrediencie, alebo čo potrebujete
400 g varenej vykostenej ryby
100 g taveného krémového syra
5 PL tatárskej omáčky
5 PL majonézy
soľ
pepř podľa chuti
bobkový list
nové korenie
Postup varenia podľa receptu
Rybu uvaríme v slanej vode s bobkovým listom a novým korením. Potom ju zbavíme kostí, pridáme nadrobno nakrájanú cibuľu, tavený syr, tatársku omáčku, majonézu a všetko dôkladne premiešame.
Ochuťte soľou a korením podľa svojej preferencie.
Čo ste ešte nevedeli o recepte Rybia nátierka z varenej ryby
Rybia pomazánka z varenej ryby je lahodný a zdravý pokrm, ideálny ako pomazánka na chlieb alebo ako občerstvenie na párty. Príprava je jednoduchá: stačí uvariť rybu, zvyčajne sa odporúča tuniak, sleď alebo pstruh, a potom ju zmiešať s majonézou, cibuľou a bylinkami podľa chuti. Pomazánka je skvelým zdrojom bielkovín a omega-3 mastných kyselín, čo ju robí výživnou voľbou pre každého. Navyše ju možno prispôsobiť rôznym variantoch – pridaním avokáda alebo kyslej smotany pre jemnejšiu chuť.