Rybia nátierka z varenej ryby

Rybia nátierka z varenej ryby
Doba prípravy: 60 minút
Doba varenia: 40 minút
Porcie: 4

Rybu uvaríme v slanej vode s bobkovým listom a novým korením. Potom ju zbavíme kostí, pridáme jemne nakrájanú cibuľu, tavený syr a tatársku omáčku.

Ingrediencie, alebo čo potrebujete

400 g varenej vykostenej ryby
100 g taveného krémového syra
5 PL tatárskej omáčky
5 PL majonézy
soľ
pepř podľa chuti
bobkový list
nové korenie

Postup varenia podľa receptu

Rybu uvaríme v slanej vode s bobkovým listom a novým korením. Potom ju zbavíme kostí, pridáme nadrobno nakrájanú cibuľu, tavený syr, tatársku omáčku, majonézu a všetko dôkladne premiešame.

Ochuťte soľou a korením podľa svojej preferencie.

Čo ste ešte nevedeli o recepte Rybia nátierka z varenej ryby

Rybia pomazánka z varenej ryby je lahodný a zdravý pokrm, ideálny ako pomazánka na chlieb alebo ako občerstvenie na párty. Príprava je jednoduchá: stačí uvariť rybu, zvyčajne sa odporúča tuniak, sleď alebo pstruh, a potom ju zmiešať s majonézou, cibuľou a bylinkami podľa chuti. Pomazánka je skvelým zdrojom bielkovín a omega-3 mastných kyselín, čo ju robí výživnou voľbou pre každého. Navyše ju možno prispôsobiť rôznym variantoch – pridaním avokáda alebo kyslej smotany pre jemnejšiu chuť.

Páči sa vám recept? Dajte mu 5 hviezd!

Aktuálne hodnotenie receptu 4.7/5 (31 hlasujúcich)

avatar autora Tomáš Rohlena
Tomáš Rohlena je všestranná osobnosť s bohatým rozhľadom. Je veľkým fanúšikom jedla a občasného varenia. Zaujímajú ho aj gurmánske zážitky v reštauráciách. Každú nedeľu sa jeho rodina teší na jeho pravidelný obed, ktorý im pripraví.
ikona sociálnej siete ikona sociálnej siete

Kde je recept zaradený?

Kategórie: Nátierka
Tag: občerstvenie, varenie, ľahké, rýchle, bežný deň, večera, česká, ľahký, pre začiatočníkov, nátierky, studená kuchyňa, rybie

Komentáre

Pridajte prvý komentár k receptu Rybia nátierka z varenej ryby.

Pridať komentár