Rybia pomazánka

Rybia pomazánka
Doba prípravy: 20 minút
Doba varenia: 40 minút
Porcie: 4

Pomazánka je veľmi dobrá a rýchla na prípravu.

Ingrediencie, alebo čo potrebujete

1 lyžica plnotučná horčica
1 ks pomazánkové maslo
1 ks cibuľa
1 ks údené šproty v oleji

Postup varenia podľa receptu

V mise poriadne umixujeme pomazánkové maslo so slanými údenými šprotmi. Do takto pripraveného základu rybej pomazánky pridáme horčicu a premiešame.

Nakoniec tam vmiešame na jemno nakrájanú cibuľku a premiešame. Pomazánka je hotová.

Čo ste ešte nevedeli o recepte Rybia pomazánka

Rybia nátierka je obľúbená česká delikatesa, ktorá sa často podáva ako pochúťka alebo na chlebíčkoch. Je vyrobená z údenej alebo varenej ryby, väčšinou tresky alebo makrely, zmiešanej s nátierkovým maslom, cibuľou a ďalšími prísadami. Jej jemná textura a výrazná chuť z nej robia obľúbenú na rôznych rodinných oslavách a sviatkoch. Rybia nátierka je tiež výživná a bohatá na zdravé omega-3 mastné kyseliny, čo z nej robí skvelú voľbu pre zdravé občerstvenie.

Páči sa vám recept? Dajte mu 5 hviezd!

Aktuálne hodnotenie receptu 4.2/5 (23 hlasujúcich)

avatar autora Tomáš Rohlena
Tomáš Rohlena je všestranná osobnosť s bohatým rozhľadom. Je veľkým fanúšikom jedla a občasného varenia. Zaujímajú ho aj gurmánske zážitky v reštauráciách. Každú nedeľu sa jeho rodina teší na jeho pravidelný obed, ktorý im pripraví.
ikona sociálnej siete ikona sociálnej siete

Kde je recept zaradený?

Kategórie: Český, Nátierka, Predjedlo, Rybie mäso
Štítky: Česká kuchyňa, nátierka

Komentáre

Pridajte prvý komentár k receptu Rybia pomazánka.

Pridať komentár