Rybia pomazánka
![Rybia pomazánka](/i/sk/rybia-pomazanka.jpg)
Pomazánka je veľmi dobrá a rýchla na prípravu.
Ingrediencie, alebo čo potrebujete
1 lyžica plnotučná horčica
1 ks pomazánkové maslo
1 ks cibuľa
1 ks údené šproty v oleji
Postup varenia podľa receptu
V mise poriadne umixujeme pomazánkové maslo so slanými údenými šprotmi. Do takto pripraveného základu rybej pomazánky pridáme horčicu a premiešame.
Nakoniec tam vmiešame na jemno nakrájanú cibuľku a premiešame. Pomazánka je hotová.
Čo ste ešte nevedeli o recepte Rybia pomazánka
Rybia nátierka je obľúbená česká delikatesa, ktorá sa často podáva ako pochúťka alebo na chlebíčkoch. Je vyrobená z údenej alebo varenej ryby, väčšinou tresky alebo makrely, zmiešanej s nátierkovým maslom, cibuľou a ďalšími prísadami. Jej jemná textura a výrazná chuť z nej robia obľúbenú na rôznych rodinných oslavách a sviatkoch. Rybia nátierka je tiež výživná a bohatá na zdravé omega-3 mastné kyseliny, čo z nej robí skvelú voľbu pre zdravé občerstvenie.