Cestoviny s mangoldom

Cestoviny uvaríme a scedíme. Do panvice dáme oba oleje a rýchlo na nich osmažíme nakrájanú cibuľu a cesnak s chilli korením. Pridáme nakrájané...
Ingrediencie, alebo čo potrebujete
400 g cestovín vrtule kolienka penne a pod
5 lyžíc olivového oleja
1 lyžica tekvicového oleja
5 strúčikov cesnaku
200 g mangoldu (môže byť aj listový špenát)
100 g čiernych olív
soľ
biely korenie
1 lyžička chilli korenia
100 g tvrdého syra
Postup varenia podľa receptu
Cestoviny uvaríme a potom ich scedíme.
Oba oleje vlijeme na panvicu a rýchlo na nich osmažíme nakrájanú cibuľu a cesnak s chili korením. Pridáme na kusy natrhaný mangold a za stáleho miešania restujeme počas 5 minút.
Pridáme scezené cestoviny, osolíme a posypeme bielym korením. Na záver pridáme oliva.
Pred servírovaním posypeme na tanieri nastrúhaným syrom.
Čo ste ešte nevedeli o recepte Cestoviny s mangoldom
cestoviny so mangoldom sú lahodným a zdravým jedlom, ktoré spája delikátnu chuť cestovín a výživných listov mangold. Mangold, bohatý na vitamíny a minerály, dodáva jedlu sviežosť a farbu. Tento pokrm sa často pripravuje s olivovým olejom, cesnakom a parmezánom, čo mu dodáva vynikajúcu arómu a chuť. Cestoviny so mangoldom sú ideálnym jedlom pre vegetariánov a skvele sa hodia ako rýchly obed alebo večera. Vyskúšajte tento recept a naplno si vychutnajte kombináciu chutí a zdravia na tanieri!