Cibuľový chlieb

Upečte si doma chutný a kvalitný chlieb. Tento je obohatený o osmaženú cibuľu, ktorá mu prinesie jedinečnú chuť. Príprava je naozaj jednoduchá a…
Ingrediencie, alebo čo potrebujete
250 ml vlažnej vody
1/2 čajovej lyžičky octu
1/4 čajovej lyžičky soli
1/2 čajovej lyžičky cukru
1 cibuľa
500 gramov hladkej múky
1 sáčok sušeného droždia
Postup varenia podľa receptu
Olúpeme cibuľu, nakrájame ju na malé kúsky a osmažíme na panvici do zlatista.
Do misy nasypeme preosiatu múku, pridáme soľ, cukor, sušené droždie, osmaženú cibuľku, ocot a vlažnú vodu.
Pripravujeme jedlo podľa hlavného programu.
Čo ste ešte nevedeli o recepte Cibuľový chlieb
Cibuľový chlieb je lahodná talianska špecialita, ktorá sa vyznačuje výraznou chuťou a aromatickou vôňou. Tento chlieb je vyrobený z kvalitnej múky, vody, kvasníc a samozrejme karamelizovanej cibule, ktorá mu dodáva jedinečnú sladkú chuť. Ideálne sa hodí ako príloha k polievkam, šalátom alebo grilovaným pokrmom. Cibuľový chlieb sa dá tiež podávať s rôznymi pomazánkami alebo syrmi. Jeho chrumkavá kôrka a mäkký vnútro si zamilujete pri každom súste.