Dezert s kokosovým krémom

Plechovku otočte a odlíjte kokosové mlieko. V plechovke zostane kokosový krém, ktorý dajte do mixéra a mixujte, kým nebude hladký. Ak bude krém…
Ingrediencie, alebo čo potrebujete
1 ks manga - nakrájané
400 g kokosového vychladeného mlieka
2 lyžice nasekaných mandlí
1/2 hrnku malín
1 želé cukrík
Postup varenia podľa receptu
Plechovku otočte a odlejte kokosové mlieko. V plechovke zostane kokosový krém, ktorý preložte do mixéra a mixujte do hladkej konzistencie. Ak bude krém príliš hustý, pridajte trochu kokosového mlieka.
Mango nakrájajte a jednu tretinu rozdeľte do dvoch pohárikov. Na mango naneste kokosový krém. Potom pridajte maliny, ďalšiu tretinu manga a niekoľko želé cukríkov. Na túto vrstvu dajte zvyšok kokosového krému. Ozdobte mandľovými plátkami, zvyškom manga a niekoľkými cukríkmi. Môžete servírovať!
Čo ste ešte nevedeli o recepte Dezert s kokosovým krémom
Dezert s kokosovým krémom je lahodná pochúťka, ktorá poteší všetkých milovníkov tropických chutí. Krémová textura kokosu v kombinácii s jemnou sladkosťou vytvorí harmonický zážitok pre chuťové poháriky. Tento dezert sa často podáva v elegantných pohároch, ktoré zdobia exotické ovocie alebo čokoládové trojuhríky. Je ideálny ako sladká bodka po každom jedle či na slávnostné príležitosti. Príprava je jednoduchá a rýchla, čo ho robí obľúbeným nielen medzi profesionálnymi kuchármi, ale aj domácimi pekármi.