Krémová horúca čokoláda
![Krémová horúca čokoláda](/i/sk/kremova-horuca-cokolada.jpg)
Hustá, krémová, pravá – až ju ochutnáte, inú už chcieť nebudete!
Ingrediencie, alebo čo potrebujete
50 g čokoláda na varenie
4 ks Marshmallow
5 cl smotana na šľahanie
300 ml mlieko
na ozdobu šľahačka
Postup varenia podľa receptu
Vezmeme si čokoládu, ktorú rozlomíme na kusy, prilievame smotanu a 3 lyžice mlieka. Takto rozpustíme vo vodnom kúpeli. Potom dolievame mliekom a zahrievame. Dôležité je, aby sa nám to nezačalo variť.
Zložíme z platne, pridáme cukríky, ktoré necháme v kúpeli rozpustiť. Akonáhle sa rozpustia, šľaháme, ak by sme chceli sladšie, pridáme si cukor a následne nalievame do pohárov, ktoré zdobíme šľahačkou.
Čo ste ešte nevedeli o recepte Krémová horúca čokoláda
Krémová horúca čokoláda je lahodný nápoj, ideálny pre chladné zimné dni. Táto neodolateľná zmes kvalitnej čokolády a smotany vytvára bohatú, hustú konzistenciu, ktorá zahreje a osladí každý okamih. Na prípravu sa často používa čokoláda s vysokým obsahom kakaa, čo zaisťuje intenzívnu chuť. Pridaním štipky vanilky alebo škorice môžete nápoju dodať jemné aroma a výborne ho doplniť šľahačkou či marshmallows. Krémová horúca čokoláda je obľúbená nielen u detí, ale aj dospelí si ju radi doprajú pri relaxácii.