Kuracie závitky so sušenými paradajkami a mozzarellou

Kuracie závitky so sušenými paradajkami a mozzarellou
Doba prípravy: 15 minút
Doba varenia: 30 minút
Porcie: 1

Rajčatá a mozzarella sa skvele dopĺňajú. Ak ich zabalíte do plátku kuracieho mäsa a obalíte sušenou šunkou, dostanete vynikajúce a chutné…

Ingrediencie, alebo čo potrebujete

kuracie rezne
sušené paradajky v oleji
mozzarella
švájcarská šunka
soľ
korenie

Postup varenia podľa receptu

Rezničky mierne osolíme (opatrne, pretože šunka je už slaná), opeprieme, pridáme sušené paradajky a kúsky mozzarelly. Potom ich zavinieme a obalíme šunkou.

Na dno pekáča ľahko nalejeme olej z paradajok.

Pečieme zakryté 20 minút na 180 °C, potom odkryjeme a dopiekame.

Čo ste ešte nevedeli o recepte Kuracie závitky so sušenými paradajkami a mozzarellou

Kuracie závitky so sušenými paradajkami a mozzarellou sú lahodné jedlá perfektné pre každú príležitosť. Šťavnaté kuracie mäso je plnené chutnými sušenými paradajkami a krémovou mozzarellou, čo vytvára dokonalú kombináciu chutí. Po upečení sú závitky zlatavé a chrumkavé, ideálne na podávanie s čerstvým šalátom alebo zemiakovou prílohou. Tento pokrm nielen lahodí oku, ale tiež uspokojí aj tých najnáročnejších gurmánov. Vyskúšajte ich ako hlavné jedlo na rodinnej večeri alebo ako delikatesu pri oslavách.

Páči sa vám recept? Dajte mu 5 hviezd!

Aktuálne hodnotenie receptu 4.8/5 (36 hlasujúcich)

avatar autora Tomáš Rohlena
Tomáš Rohlena je všestranná osobnosť s bohatým rozhľadom. Je veľkým fanúšikom jedla a občasného varenia. Zaujímajú ho aj gurmánske zážitky v reštauráciách. Každú nedeľu sa jeho rodina teší na jeho pravidelný obed, ktorý im pripraví.
ikona sociálnej siete ikona sociálnej siete

Kde je recept zaradený?

Kategórie: Hydinové mäso
Tag: kuracie mäso, hydinové mäso, obed, ľahké, sviatočné / nedeľné, bežný deň, večera, česká, ľahký, pre začiatočníkov, pečenie

Komentáre

Pridajte prvý komentár k receptu Kuracie závitky so sušenými paradajkami a mozzarellou.

Pridať komentár