Pikantné pečeňové.

Olúpeme si cibuľku a nadrobno nakrájame. Osmažíme na oleji do zlatista.
Ingrediencie, alebo čo potrebujete
1/2 hrnku kečup
300 g bravčové pečeň
olivový olej
1 ks cibuľa
3 strúčiky cesnak
podľa chuti majorán
mletá sladká paprika
mletá škorica
kmín
soľ
chilli korenie
Postup varenia podľa receptu
Pečeň si umytú nakrájame podľa potreby a pridáme k cibuľke. Zasypeme červenou paprikou a jemne podlieme vodou. Posypeme kmínom a dusíme, kým nám pečeň nezmäkne.
Pred koncom pridáme kečup, chilli, cesnak, majoránku, škoricu a osoľujeme. Chvíľu povaríme.
Pečeň môžeme podávať s akoukoľvek prílohou. Najlepšie s ryžou.
Čo ste ešte nevedeli o recepte Pikantné pečeňové.
Pikantné pečeň je obľúbeným jedlom, ktoré poteší milovníkov výrazných chutí. Tento pokrm sa väčšinou pripravuje z čerstvej pečene, ktorá sa marinuje v korenistej zmesi, často zahŕňajúcej cesnak, papriku a ďalšie aromatické bylinky. Po osmažení na panvici sa pečeň stáva šťavnatou a naberá pikantnú chuť, ktorá väčšinou rozprúdi chuťové poháriky. Podáva sa s prílohou, ako je zemiaková kaša alebo pečivo, ktoré perfektne ladí s ich bohatou chuťou.