Polievka z mletého mäsa

Na oleji osmažíme nadrobno nakrájanú cibuľu, pridáme papriku, osolíme, potom vložíme mäso a dobre premiešame. Nakoniec dolijeme vodu a pridáme huby.
Ingrediencie, alebo čo potrebujete
4 lyžice oleja
2 cibule
lyžička sladkej papriky
soľ
25 dkg mletého hovädzieho mäsa
1 dkg sušených húb
2 veľké zemiaky
1/4 kocky masoxu
1 vajce
pažítka alebo petržlenová vňať
Postup varenia podľa receptu
Na oleji osmažíme nadrobno nakrájanú cibuľu, potom do nej vmiešame papriku, osolíme, pridáme mäso, premiešame, zalejeme vodou, pridáme huby a varíme približne pol hodiny.
Potom pridáme očistené a olúpané zemiaky a varíme, kým nie sú mäkké.
Polievku ochutíme masoxom, jemne ju upravíme rozšľahaným vajcom a na záver ozdobíme petržlenovou vňaťou alebo pažítkou.
Čo ste ešte nevedeli o recepte Polievka z mletého mäsa
Polievka z mletého mäsa je sýte a chutné jedlo, ktoré si môžete ľahko pripraviť doma. Zvyčajne sa skladá z mletého mäsa, zeleniny a chutného vývaru, čo vytvára lahodnú kombináciu. Často sa do nej pridáva mrkva, zeler a zemiaky pre bohatú chuť a výživnosť. Táto polievka je ideálna na chladné dni, keď vás zahreje a zasýti. Pridanie byliniek, ako je petržlenová vňať alebo majoránka, jej dodá extra arómu a sviežosť.