Pomaly pečené husacie stehná s jablkom

Husacie stehná, pomaly pečené s jablkami, predstavujú skvelú súhru šťavnatého mäsa a sladkého ovocia. Dlhé pečenie im dodáva jemnosť a…
Ingrediencie, alebo čo potrebujete
2 husacie stehná
1 čajová lyžička majoránky
1 čajová lyžička rasce
1 štipka soli
1 jablko
50 ml vody
Postup varenia podľa receptu
Husacie stehná ochutíme zmesou soli, majoránky a rasce a potom ich vložíme do pomalého hrnca.
Jablká, aj so šupkou, nakrájame na štvrtky a naaranžujeme ich na mäso. Prilejeme iba malé množstvo vody, pretože husa vydá dosť tuku.
Zpomalíme program LOW na 5 hodín.
Čo ste ešte nevedeli o recepte Pomaly pečené husacie stehná s jablkom
Pomaly pečené husacie stehná s jablkom je delikátny pokrm, ktorý spája bohatú chuť husacieho mäsa s nasladlou sviežosťou jabĺk. Pomalé pečenie zabezpečí, že mäso bude šťavnaté a dokonale prepečené, zatiaľ čo jablká dodajú jedlu výnimočnú jemnosť a aromatickú vôňu. Tento pokrm je ideálny na slávnostné príležitosti a podáva sa s zemiakovým knedlíkom alebo kapustou, čo vytvára dokonalú kombináciu chutí. Vôňa sa linie z rúry a láka k ochutnaniu, čo robí z tejto špeciality nezabudnuteľný zážitok.