Pudinková buchta

Muffinové rezané dezerty s čokoládovým pudingom, obohatené kyslou smotanou a arómatickou škoricou. Jednoduché a chutné. Sú ideálne ako na víkendové pečenie, tak aj na bežné dni.
Ingrediencie, alebo čo potrebujete
Cesto
2 hrnčeky polohrubej múky
1 hrnček cukru
1 hrnček mlieka
1/2 hrnčeka oleja
2 vajcia
1 vanilkový cukor
1 kypriaci prášok
Puding
2 pudingy čokoládové
1000 ml mlieka
cukor podľa chuti
Na natrievanie
3 kelímky kyslej smotany
1 škoricový cukor (na posypanie)
Postup varenia podľa receptu
Zmiešame všetky suroviny na cesto a vylejeme ich na plech pokrytý papierom na pečenie.
Podľa pokynov na obale pripravíme puding a ešte horúci ho nalejeme na cesto.
Položíme do predhriatej rúry na strednú teplotu.
Horúcu buchtu potrieme navrchu smotanou a posypeme ju škoricovým cukrom.
Necháme to vychladnúť v chladničke.
Čo ste ešte nevedeli o recepte Pudinková buchta
Pudingová buchta je obľúbený dezert, ktorý poteší každého milovníka sladkého. Tento jednoduchý recept spája jemnú pudingovú náplň s vláčnym cestom, čo vytvára harmonickú chuťovú kombináciu. Pudingová buchta sa zvyčajne peče s ovocím, ako sú jablká alebo slivky, čo jej dodáva osviežujúci nádych. Je ideálna ako zákusok na rodinné oslavy alebo nedeľné popoludnie. Po vychladnutí ju môžete posypať cukrom alebo podávať so šľahačkou pre dokonalý zážitok.