Šunková rolka vyprážaná

Najprv pripravíme miešané vajcia. Na kúsok šunky položíme plátky syra. Na okraj dáme miešané vajcia, na ktoré pridáme olivy, rozkrojené šampióny a…
Ingrediencie, alebo čo potrebujete
200 g údeného mäsa alebo mäkkého salámu
100 g 30% syra Eidam
5 väčších listov kapusty
1 väčšia cibuľa
2 strúčiky cesnaku (podľa chuti, alebo môže byť)
1 PL plnotučnej horčice
trochu mletého čierneho korenia
1 kocka zeleninového bujónu
1 dcl vody
Postup varenia podľa receptu
Najprv si pripravíme miešané vajcia.
Na plátok šunky položíme plátky syra.
Umístíme miešané vajcia na okraj.
Na tie pridáme olivy, rozpůlené žampióny a papriku.
Rolujeme. Môžeme to zabezpečiť ihlou.
Z vajec a hladkej múky pripravíme hustejšie cestíčko, osolíme ho a v tomto cestíčku obalíme rolku.
Smažíme na oleji na panvici, kým nezískajú zlatistú farbu.
Čo ste ešte nevedeli o recepte Šunková rolka vyprážaná
Šunková rolka vyprážaná je obľúbený pokrm, ktorý spája chuť vynikajúcej šunky a chrumkavého cesta. Rolka sa zvyčajne vyrába z tenkého plátku šunky, ktorý je obalený v strúhanke a následne vyprážaný do zlatista. Tento pokrm je lahodný a často podávaný s rôznymi prílohami, ako sú zemiaky alebo šalát. Skvele sa hodí ako predjedlo na oslavy alebo jednoduchá večera. Jeho chrumkavý povrch a šťavnatá vnútorná náplň si získa srdce mnohých gurmánov.