Bravčové krkovička s mrkvou a kapustičkami z jednej panvice

Mäso umyjeme a nakrájame na kúsky, kapustičky prekrájame na polovice, mrkvu na plátky a cesnak nasekáme na hrubo. V hlbokej panvici na…
Ingrediencie, alebo čo potrebujete
2 plátky krkovičky bez kosti
1 polévková lyžica sádla (alebo olej)
1 mrkva
10 ružičkových kapustičiek
2 strúčiky cesnaku
korenie na steak domáce alebo kúpené
podľa potreby soľ
Postup varenia podľa receptu
Mäso dôkladne umyjeme a nakrájame na malé kúsky, kapustičky prekrojíme na polovice, mrkvu na plátky a cesnak nasekáme na hrubo.
Na rozpálenom masle v hlbokej panvici osmahneme mäso. Potom pridáme mrkvu a kapustičky a občas premiešame, kým nezískajú zlatistú farbu. Pred dokončením opekania pridáme korenie a cesnak, aby sa uvoľnila ich vôňa.
Servírujeme s zemiakmi, cestovinami alebo chlebom pripravenými rôznymi spôsobmi a doplníme šalátom podľa chuti.
Čo ste ešte nevedeli o recepte Bravčové krkovička s mrkvou a kapustičkami z jednej panvice
Vepřové stehno s mrkvou a kapustičkami z jednej panvice je chutné a sýte jedlo, ideálne pre rodinnú večeru. Šťavnaté stehno sa skvele dopĺňa s jemne osladenou mrkvou a lahodnými kapustičkami, ktoré dodávajú pokrmu zdravú zeleninovú složku. Príprava je rýchla a jednoduchá – všetko stačí opražiť na panvici a nechať sa spolu dovařit. Tento recept je skvelou voľbou pre tých, ktorí hľadajú jedinečnú kombináciu chutí s minimálnym úsilím. Navyše, upratovanie po jedle je rýchle, pretože je pripravené v jednom hrnci.