Bravčové krkovička s mrkvou a kapustičkami z jednej panvice

Bravčové krkovička s mrkvou a kapustičkami z jednej panvice
Doba prípravy: 20 minút
Doba varenia: 40 minút
Porcie: 2

Mäso umyjeme a nakrájame na kúsky, kapustičky prekrájame na polovice, mrkvu na plátky a cesnak nasekáme na hrubo. V hlbokej panvici na…

Ingrediencie, alebo čo potrebujete

2 plátky krkovičky bez kosti
1 polévková lyžica sádla (alebo olej)
1 mrkva
10 ružičkových kapustičiek
2 strúčiky cesnaku
korenie na steak domáce alebo kúpené
podľa potreby soľ

Postup varenia podľa receptu

Mäso dôkladne umyjeme a nakrájame na malé kúsky, kapustičky prekrojíme na polovice, mrkvu na plátky a cesnak nasekáme na hrubo.

Na rozpálenom masle v hlbokej panvici osmahneme mäso. Potom pridáme mrkvu a kapustičky a občas premiešame, kým nezískajú zlatistú farbu. Pred dokončením opekania pridáme korenie a cesnak, aby sa uvoľnila ich vôňa.

Servírujeme s zemiakmi, cestovinami alebo chlebom pripravenými rôznymi spôsobmi a doplníme šalátom podľa chuti.

Čo ste ešte nevedeli o recepte Bravčové krkovička s mrkvou a kapustičkami z jednej panvice

Vepřové stehno s mrkvou a kapustičkami z jednej panvice je chutné a sýte jedlo, ideálne pre rodinnú večeru. Šťavnaté stehno sa skvele dopĺňa s jemne osladenou mrkvou a lahodnými kapustičkami, ktoré dodávajú pokrmu zdravú zeleninovú složku. Príprava je rýchla a jednoduchá – všetko stačí opražiť na panvici a nechať sa spolu dovařit. Tento recept je skvelou voľbou pre tých, ktorí hľadajú jedinečnú kombináciu chutí s minimálnym úsilím. Navyše, upratovanie po jedle je rýchle, pretože je pripravené v jednom hrnci.

Páči sa vám recept? Dajte mu 5 hviezd!

Aktuálne hodnotenie receptu 5.0/5 (24 hlasujúcich)

avatar autora Tomáš Rohlena
Tomáš Rohlena je všestranná osobnosť s bohatým rozhľadom. Je veľkým fanúšikom jedla a občasného varenia. Zaujímajú ho aj gurmánske zážitky v reštauráciách. Každú nedeľu sa jeho rodina teší na jeho pravidelný obed, ktorý im pripraví.
ikona sociálnej siete ikona sociálnej siete

Kde je recept zaradený?

Kategórie: Bravčové mäso
Tag: Zelenina, bravčové mäso, restovanie, obed, ľahké, sviatočné / nedeľné, bežný deň, večera, lacné, česká, ľahký, pre začiatočníkov, kel

Komentáre

Pridajte prvý komentár k receptu Bravčové krkovička s mrkvou a kapustičkami z jednej panvice.

Pridať komentár