Cesnakový hermelín s orechmi
![Cesnakový hermelín s orechmi](/i/sk/cesnakovy-hermelin-s-orechmi.jpg)
Hermelín pozdĺžne rozrežeme a vydlabeme mäkký vnútro. To dáme vedľa do miske, kde zmiešame s prelisovaným cesnakom a nasekanými orechmi. Takto ešte osolíme, okoreníme podľa chuti a vkladáme späť do hermelínu.
Ingrediencie, alebo čo potrebujete
3 ks hermelín
6 strúčikov cesnak
12 ks vlašské orechy
podľa chuti soľ
mletá paprika
Postup varenia podľa receptu
Náplň môžeme dávať aj do vydlabaných paradajok.
Hermelín ešte ozdobíme orechmi a po krátkom čase v chladničke môžeme ihneď podávať ako snack na oslavách.
Čo ste ešte nevedeli o recepte Cesnakový hermelín s orechmi
Cesnakový hermelín s orechmi je obľúbená pochúťka, ktorá spája jemnosť syra s výraznou chuťou cesnaku a chrumkavými orechmi. Tento delikátny predkrm je ideálny na rodinné oslavy či spoločenské akcie, kde oceníte jeho vynikajúcu chuť a arómu. Príprava je jednoduchá: hermelín je marinovaný v cesne, bylinkách a orechoch, čo mu dodáva jedinečný charakter. Podáva sa najčastejšie s čerstvým chlebom alebo ako súčasť syrového baru. Užite si jeho lahodnosť a podeľte sa s priateľmi o túto skvelú delikatesu!