Cesnakový hermelín s orechmi

Cesnakový hermelín s orechmi
Doba prípravy: 20 minút
Doba varenia: 40 minút
Porcie: 4

Hermelín pozdĺžne rozrežeme a vydlabeme mäkký vnútro. To dáme vedľa do miske, kde zmiešame s prelisovaným cesnakom a nasekanými orechmi. Takto ešte osolíme, okoreníme podľa chuti a vkladáme späť do hermelínu.

Ingrediencie, alebo čo potrebujete

3 ks hermelín
6 strúčikov cesnak
12 ks vlašské orechy
podľa chuti soľ
mletá paprika

Postup varenia podľa receptu

Náplň môžeme dávať aj do vydlabaných paradajok.

Hermelín ešte ozdobíme orechmi a po krátkom čase v chladničke môžeme ihneď podávať ako snack na oslavách.

Čo ste ešte nevedeli o recepte Cesnakový hermelín s orechmi

Cesnakový hermelín s orechmi je obľúbená pochúťka, ktorá spája jemnosť syra s výraznou chuťou cesnaku a chrumkavými orechmi. Tento delikátny predkrm je ideálny na rodinné oslavy či spoločenské akcie, kde oceníte jeho vynikajúcu chuť a arómu. Príprava je jednoduchá: hermelín je marinovaný v cesne, bylinkách a orechoch, čo mu dodáva jedinečný charakter. Podáva sa najčastejšie s čerstvým chlebom alebo ako súčasť syrového baru. Užite si jeho lahodnosť a podeľte sa s priateľmi o túto skvelú delikatesu!

Páči sa vám recept? Dajte mu 5 hviezd!

Aktuálne hodnotenie receptu 4.5/5 (23 hlasujúcich)

avatar autora Tomáš Rohlena
Tomáš Rohlena je všestranná osobnosť s bohatým rozhľadom. Je veľkým fanúšikom jedla a občasného varenia. Zaujímajú ho aj gurmánske zážitky v reštauráciách. Každú nedeľu sa jeho rodina teší na jeho pravidelný obed, ktorý im pripraví.
ikona sociálnej siete ikona sociálnej siete

Kde je recept zaradený?

Kategórie: Chute, Predjedlo, Vegetariánske
Štítky: Česká kuchyňa, predjedlo, vegetariánsky recept

Komentáre

Pridajte prvý komentár k receptu Cesnakový hermelín s orechmi.

Pridať komentár