Cibuľové krúžky

Cibuľové krúžky sú vynikajúcou pochúťkou, ideálne na sledovanie televízie alebo ako občerstvenie pre hostí. Príprava je jednoduchá, stačí urobiť trojobal a cibuľové krúžky potom…
Ingrediencie, alebo čo potrebujete
500 g bielej cibule
hladká múka (podľa potreby)
strúhanka (podľa potreby)
1 vajce
olej
soľ
Postup varenia podľa receptu
Najprv olúpanú cibuľu nakrájame na hrubé plátky (približne 1 cm). Potom ju rozdelíme na jednotlivé krúžky.
Obalíme krúžky najprv v múke, potom v rozšľahanom vajci a nakoniec v strúhanke.
Smažíme na rozpálenom oleji do zlatista.
Hotové krúžky necháme odkvapkať na papierovej utierke a podľa chuti ich osolíme.
Čo ste ešte nevedeli o recepte Cibuľové krúžky
Cibuľové krúžky sú obľúbenou pochúťkou, ktorá sa často podáva ako predkrm alebo príloha. Tieto krúžky sú vyrobené z cibule, ktorá je nakrájaná na krúžky, obalená v cestíčku a následne usmažená do zlatova. Ich chrumkavá textura a sladká chuť cibule vytvárajú dokonalú kombináciu. Cibuľové krúžky sa výborne hodia k rôznym omáčkam, ako je kečup alebo majonéza, a sú obľúbené ako medzi deťmi, tak dospelými. Jednoducho si ich obľúbite pri sledovaní filmu alebo ako súčasť grilovania s priateľmi.