Cukety

V horúcich letných dňoch sa hodí táto rýchla príprava vyprážaných cukiet, ktoré servírujeme na čerstvom chlebe, natretom cesnakom a posypanom balkánskym syrom.
Ingrediencie, alebo čo potrebujete
cukety
soľ
cesnak
balkánsky syr
olej na smaženie
chlieb
Postup varenia podľa receptu
Cukety nakrájame na plátky hrubé asi jeden centimeter. Cesnakové strúčiky olúpeme a rozdrvíme.
Na rozpálenom oleji na panvici osmažíme cuketu, až bude hnedá.
Cuketu vyberieme, dáme na chlieb, posolíme, natrieme strúhaným cesnakom a posypeme balkánskym syrom.
Čo ste ešte nevedeli o recepte Cukety
cukety sú skvelou a výživnou zeleninou, ktorú je možné pripraviť na mnoho spôsobov. Majú jemnú chuť a krehkú štruktúru, čo ich robí ideálnymi pre rôzne pokrmy. Môžete ich grilovať, vyprážať, zapekať alebo pridávať do šalátov. Obsahujú nízke množstvo kalórií, ale sú bohaté na vitamíny a minerály, čo z nich robí zdravú voľbu. Cukety sú tiež skvelou alternatívou k cestovinám v receptoch bez lepku. Pridajte ich do svojho jedálnička a objavte ich kulinárske možnosti!