Dobrá sekaná

Všetky ingrediencie zmiešame ako pri príprave klasickej sekané, vložíme do pekáča a upečieme, pridáme trochu vody a navrch som dala dve lyžice sádla.
Ingrediencie, alebo čo potrebujete
Hovädzie mleté mäso
cibuľa (menšia)
6 strúčikov cesnaku
majorán
soľ
korenie
2 lyžice sójovej omáčky
2 lyžice kečupu
1 lyžica horčice
1 vajce
trochu strúhanky (na zamiešanie)
mrazenú zeleninu (mrkvu, hrášok, kukuricu)
Postup varenia podľa receptu
Všetky ingrediencie riadne premiešame ako pri príprave klasickej sekané, vložíme do pekáča a upečieme. Pridáme trochu vody a ja som na vrch dala dve lyžice sádla.
Čo ste ešte nevedeli o recepte Dobrá sekaná
Dobrá sekaná je obľúbené jedlo slovenskej kuchyne, ktoré poteší každého milovníka mäsa. Obvykle sa pripravuje z mletého hovädzieho a bravčového mäsa, ktoré sa mieša s cibuľou, cesnakom a korením. Niekedy sa do zmesi pridávajú aj bylinky či zelenina na zvýšenie chuti. Sekaná sa obvykle pečie v rúre a podáva sa teplá s zemiakovou kašou alebo studená s chlebom. Je to ideálne jedlo na rodinné obedy aj ako desiata na chlebíčkoch. Každý má svoj osvedčený recept, a preto existuje mnoho variácií tohto jedla.