Dvojaký rezník na cuketovom plátku

Kurací rezník rozrežeme pozdĺžne na dve časti, ale nedorežeme ho úplne, aby zostal spojený. Potom osolíme a okoreníme. Spodná časť...
Ingrediencie, alebo čo potrebujete
kurací rezník
sušená šunka alebo slanina
pikantný Hermelín
plátkový údený syr
paradajka
cibuľa
bazalka
cesnak
cuketa
grilovacie korenie
soľ
Postup varenia podľa receptu
Kuracie rezne pozdĺžne rozkrojíme, ale nedokrojíme až do konca, aby sa nerozpadli. Osolíme a okoreníme. Na spodnej časti rozložíme paradajky, bazalku a Hermelín, priklopíme ďalším plátkom mäsa. Na ďalší plátok dáme šunku, cibuľu, bazalku, údený syr a zakryjeme posledným dielom. Potom zabalíme do šunky a zpevníme špagátkom.
Na panvici prudko opečieme hrubší plátok osolenej cukety. Potom ju potrieme cesnakom a dáme na dno zapekacej misy. Na cuketu položíme rezník, ktorý je zbavený špagátika, a vložíme do predhriatej rúry na dopékateľ. Mäso bude nádherne šťavnaté a plné chutí.
Čo ste ešte nevedeli o recepte Dvojaký rezník na cuketovom plátku
Dvoupodlažný rez na cuketovom plátku je lahodným a originálnym jedlom, ktoré spája chute mäsa a zeleniny. Tento rez je pripravený z kvalitného mäsa, starostlivo obaleného v strúhanke, a podávaný na jemnom plátku cukety, ktorý dodáva ľahkosť a sviežosť. Hlavnou výhodou tejto kombinácie je, že cuketa absorbuje šťavy z mäsa, čo jedlu dodáva vynikajúcu chuť. Ideálne pre tých, ktorí chcú vyskúšať niečo nové a zároveň si dopriať zdravšiu variantu tradičného rezu.