Kuracie mäso so smotanou a kari

Kuracie mäso so smotanou a kari
Doba prípravy: 20 minút
Doba varenia: 40 minút
Porcie: 4

Veľmi rýchly a dobrý recept na kuracie mäso s kari korením.

Ingrediencie, alebo čo potrebujete

500 g kuracie mäso
2 ks cibuľa
1 kelímok smotana na varenie
podľa chuti soľ
kari korenie

Postup varenia podľa receptu

Na oleji opražíme nakrájanú cibuľu na kocky. Potom pridáme nakrájané, osolené kuracie mäso a kari korenie.

Potom, čo mäso zmäkne, zalijeme smotanou a chvíľu povaríme.

Do jedla sa dá pridať podľa chuti šampiňóny alebo kukurica.

K kuraciemu mäsu na kari je vhodná príloha ryža.

Čo ste ešte nevedeli o recepte Kuracie mäso so smotanou a kari

Kuracie mäso so smotanou a kari je lahodné jedlo, ktoré spája jemnosť kuracieho mäsa s bohatou chuťou kari korenia. Príprava je jednoduchá: na panvici sa orestuje kuracie mäso, potom sa pridá smotana a kari, čo vytvára krémovú omáčku. Táto kombinácia je ideálna podávaná s ryžou alebo čerstvým chlebom, čo umožňuje vychutnať si všetky šťavy. Jedlo je obľúbené pre svoju chutnosť a jednoduchú prípravu, čo z neho robí skvelú voľbu pre akúkoľvek príležitosť.

Páči sa vám recept? Dajte mu 5 hviezd!

Aktuálne hodnotenie receptu 4.3/5 (23 hlasujúcich)

avatar autora Tomáš Rohlena
Tomáš Rohlena je všestranná osobnosť s bohatým rozhľadom. Je veľkým fanúšikom jedla a občasného varenia. Zaujímajú ho aj gurmánske zážitky v reštauráciách. Každú nedeľu sa jeho rodina teší na jeho pravidelný obed, ktorý im pripraví.
ikona sociálnej siete ikona sociálnej siete

Kde je recept zaradený?

Kategórie: Hydinové mäso
Štítky: Česká kuchyňa

Komentáre

Pridajte prvý komentár k receptu Kuracie mäso so smotanou a kari.

Pridať komentár