Kuracie mäso so smotanou a kari
![Kuracie mäso so smotanou a kari](/i/sk/kuracie-maso-so-smotanou-a-kari.jpg)
Veľmi rýchly a dobrý recept na kuracie mäso s kari korením.
Ingrediencie, alebo čo potrebujete
500 g kuracie mäso
2 ks cibuľa
1 kelímok smotana na varenie
podľa chuti soľ
kari korenie
Postup varenia podľa receptu
Na oleji opražíme nakrájanú cibuľu na kocky. Potom pridáme nakrájané, osolené kuracie mäso a kari korenie.
Potom, čo mäso zmäkne, zalijeme smotanou a chvíľu povaríme.
Do jedla sa dá pridať podľa chuti šampiňóny alebo kukurica.
K kuraciemu mäsu na kari je vhodná príloha ryža.
Čo ste ešte nevedeli o recepte Kuracie mäso so smotanou a kari
Kuracie mäso so smotanou a kari je lahodné jedlo, ktoré spája jemnosť kuracieho mäsa s bohatou chuťou kari korenia. Príprava je jednoduchá: na panvici sa orestuje kuracie mäso, potom sa pridá smotana a kari, čo vytvára krémovú omáčku. Táto kombinácia je ideálna podávaná s ryžou alebo čerstvým chlebom, čo umožňuje vychutnať si všetky šťavy. Jedlo je obľúbené pre svoju chutnosť a jednoduchú prípravu, čo z neho robí skvelú voľbu pre akúkoľvek príležitosť.