Fáš z morčacích prs predstavované so šampiňónmi, paprikou a cuketou.

Mäso nasekáme so smotanou a korením v mixéri na jemnú zmes. Tú potom rovnomerne rozložíme do pekáča, ktorý sme vyložili papierom na pečenie (alebo len jemne vymastili).
Ingrediencie, alebo čo potrebujete
1 kg morčacieho mäsa (použila som marinované morčacie prsia)
200 ml smotany na šľahanie
1 plná lyžička korenia Čarodejnica
1/2 lyžičky jedlej sódy
soľ podľa chuti
1/2 menšej cukety
5 väčších šampiňónov
1 červená paprika
grilovaná zelenina korenie
olivový olej
Postup varenia podľa receptu
Mäso rozmixujeme so smotanou a korením v mixéri na hladkú zmes.
Zmes vložíme do pekáča, ktorý sme vyložili papierom na pečenie alebo jemne natreli olejom. Navrch dáme plátky šampiňónov, papriky a cukety, posypeme grilovacím korením, pokvapkáme olivovým olejom a pečieme v trúbe pri 200°C približne 20-30 minút.
Servírujeme s zemiakmi a zeleninovými prílohami.
Čo ste ešte nevedeli o recepte Fáš z morčacích prs predstavované so šampiňónmi, paprikou a cuketou.
Fasírované mleté krůtí prsa zapečené so šampiňónmi, paprikou a cuketou je lahodné a zdravé jedlo, ktoré poteší nielen milovníkov hydiny. Krůtí mäso je zdrojom kvalitných bielkovín a je ľahké, čo ho robí ideálnym pre rôzne jedlá. Kombinácia čerstvej zeleniny, ako sú šampiňóny, papriky a cukety, dodáva tomuto jedlu bohatú chuť a živiny. Zapečenie v rúre zabezpečí dokonalé prepojenie chutí a šťavnatosť. Toto jedlo je skvelou voľbou na obed alebo večeru a zaručene osloví každého stravníka.