Hovädzí burger

Do misy vložíme mleté mäso a postupne do neho pridávame soľ, korenie, jemne nasekanú cibuľu, vajce a hladkú múku. Všetko dôkladne premiešame. Akonáhle je zmes hotová, vytvarujeme ju do potrebného tvaru.
Ingrediencie, alebo čo potrebujete
1 kg mletého hovädzieho mäsa
soľ
korenie
1 cibuľa
1 vajce
hladká múka
Dresing
majonéza
kečup
horčica
1 kyslá uhorka
soľ
Postup varenia podľa receptu
Mleté mäso dáme do misy a postupne do neho vmiešame soľ, korenie, jemne nakrájanú cibuľu, vajce a hladkú múku, potom zmes dôkladne spracujeme.
Akonáhle to bude hotové, vytvarujeme hamburger a vytvoríme uprostred dôlček, aby sa mäso pieklo rovnomerne.
Do menšej misy vložíme majonézu, primiešame kečup, horčicu, jemne nastrúhanú uhorku a trochu soli. Omáčku nanesieme na spodnú časť žemle.
Čo ste ešte nevedeli o recepte Hovädzí burger
Hovädzí burger je obľúbené jedlo, ktoré sa skladá z väčšinou mletého hovädzieho mäsa, tvarovaného do placky a opečeného na grile alebo panvici. Táto pochúťka je často podávaná v mäkkej žemli spolu s rozmanitými prílohami, ako sú šalát, paradajka, cibuľa a rôzne omáčky. Hovädzí burger sa teší veľkej obľube vďaka svojej variabilite, čo umožňuje pridať rôzne koreniny alebo ingrediencie podľa chuti. Je to ideálne jedlo pre všetkých milovníkov mäsa a rýchleho občerstvenia.