Tatársky biftek

Tatarský biftek sa pripravuje z jemne nastrúhanej hovädzej sviečkovej, ktorú ochutíme vajíčkovým žĺtkom, cibuľou, horčicou, kečupom a mletou paprikou.
Ingrediencie, alebo čo potrebujete
200 g hovädzej sviečkovice
1/2 strednej červenej cibule
1/2 lyžičky soli
1/4 lyžičky pepře
1 lyžička mletej papriky
1 malá lyžička dijonskej horčice
1 lyžica ostrého kečupu
1 žĺtok
Postup varenia podľa receptu
Sviečkovú nasekáme.
Do zmesi pridáme žĺtok, jemne nasekanú cibuľu, soľ, korenie, mletú papriku, horčicu a kečup. Všetko dobre premiešame.
Necháme to zakryté odpočívať v chladničke aspoň hodinu.
Nanášajte na vychladnuté toastové chlebíčky (nikdy nie na horúce) zmes cesnaku.
Čo ste ešte nevedeli o recepte Tatársky biftek
Tatársky biftek je lahodné a obľúbené jedlo pripravované z kvalitného surového hovädzieho mäsa, zvyčajne z kýty. Malo by byť čerstvo mleté a servírované s rôznymi prílohami, ako sú cibuľa, uhorky a prepeličie vajcia. Toto jedlo má bohatú tradíciu, najmä v českej a francúzskej kuchyni. Pred konzumáciou je dôležité dbať na hygienu a používať mäso od dôveryhodných dodávateľov. Tatársky biftek sa zvyčajne podáva s čerstvým pečivom a horčicou, čo z neho robí výnimočný gurmánsky zážitok.