Jatrovo-zázvorové knedlíčky do polievok

Maslo zmiešame s vajcom, soľou, peprom, nastrúhaným zázvorom, majoránkou a nastrúhanými pečeňami. Pridáme strúhanku alebo múku na zahustenie a potom z toho rukami vytvárame…
Ingrediencie, alebo čo potrebujete
250 g čerstvých hydinových pečienok
1 lyžica masla
1 vajce
trochu soli
štipka korenia
2-3 cm nastrúhaného zázvoru
lyžička majoránky
strúhanka
pažitka
Postup varenia podľa receptu
Utierame maslo s vajíčkom, soľou, pepřem, nastrúhaným zázvorom, majoránkou a nasekanými pečeniami. Zmes zhusťujeme strúhankou alebo múkou a tvarujeme malé knedlíčky.
Položíme ich na dosku a predtým, než začne varenie polievky, ich necháme trošku oschnúť.
Obalíme ich v nasekanej petržlenovej vňate a potom ich vložíme do vriacej polievky, premiešame a varíme približne 16 minút.
Pri rozkrojení zistíme, či sú knedlíčky už uvarené.
Čo ste ešte nevedeli o recepte Jatrovo-zázvorové knedlíčky do polievok
Pečeňovo-gingerové knedlíčky do polievok sú lahodným a originálnym jedlom, ktoré obohacuje tradičné české polievky. Tieto knedlíčky sa vyrábajú z jemne mletých pečení, ktoré dodávajú trpkastú chuť, a zázvoru, ktorý im pôžičia pikantnú a aromatickú škálu chutí. Skvele sa hodia do vývarov alebo hustejších polievok, kde obohatia každé sústo. Vďaka svojej textúre a jedinečnej chuti sú pečeňovo-gingerové knedlíčky obľúbenou voľbou pre milovníkov netradičných receptov, ktorí chcú objavovať nové gastronomické zážitky.