Kurací rezeň s horčicou, obalený v cesnakovej strúhanke

Mäso jemne naklepeme, osolíme a opepriame. Jednu stranu potrieme horčicou a necháme 10 minút uležat. Cesnak nastrúhame na jemno. Strúhanku…
Ingrediencie, alebo čo potrebujete
2 stehenné rezne
steaková horčica
2 strúčiky cesnaku
2 lyžice parmezánu alebo iného tvrdého syra
vajece
strúhanka
hladká múka
soľ
korenie
tuk na vyprážanie
Postup varenia podľa receptu
Mäso jemne naklepeme, osolíme a okoreníme. Z jednej strany potrieme horčicou a necháme 10 minút odležať.
Cesnak jemne nastrúhame.
Zmiešame strúhanku s cesnakom a syrom. Rezne obalíme v múke, vajciach a ochutenej strúhanke.
Smažíme na rozpálenom oleji pomaly z oboch strán. Usmažené kúsky pokladáme na papierový obrúsok. Podávame s varenými zemiakmi alebo zemiakovou kašou.
Čo ste ešte nevedeli o recepte Kurací rezeň s horčicou, obalený v cesnakovej strúhanke
Kurací rezník s horčicou, obalený v cesnakovej strúhanke, je vynikajúca špecialita, ktorá poteší chuťové poháriky každého milovníka mäsa. Šťavnaté kuracie mäso je potreté pikantnou horčicou, ktorá dodáva ľahko pikantný nádych. Obal z chrumkavej cesnakovej strúhanky potom vytvorí lahodnú a aromatickú kôrku. Tento pokrm sa skvele hodí k zemiakom, šalátu alebo čerstvému chlebíku. Už len jeho vôňa vás prenesie do krásneho kulinárskeho zážitku plného chutí a vôní. Doprajte si kurací rezník a vychutnajte si skvelú kombináciu!